marți, 31 ianuarie 2017

Soseaua Nordului inchiriere apartament cu vedere catre Parcul Herastrau

Cu vedere superba catre Parcul Herastrau, va propunem pentru inchiriere, un apartament cu 3 camere mobilat si utilat, situat la etajul 2 al imobilului.


Ai posibilitatea sa locuiesti intr-un apartament cu personalitate ce iti ofera siguranta, confort si o incantatoare priveliste catre parcul Herastrau.


Apartamentul cuprinde un hol cantral din care se face accesul catre living, bucatarie inchisa cu debara, cele doua dormitoare din care unul matrimonial cu baie si dressing, grup sanitar si 3 balcoane.


In subsolul complexului exista un loc de parcare aferent apartamentului.


Prezenta pazei permanente si monitorizarea video a complexului, iti ofera siguranta de care ai nevoie.


Totodata,  poti beneficia pe intreaga durata a verii, de piscina exterioara.Soseaua Nordului inchiriere apartament cu vedere catre Parcul Herastrau

Piata Victoriei inchiriere apartament pentru birou

Amplasat intr-un bloc din zona Piata Victoriei, va prezentam spre inchiriere un apartament  cu destinatie de birou.


Situat la etajul 8, cu vedere catre Guvern, apartamentul are o suprafata de 100 mp si se compune din vestibul, 4 camere, bucatarie cu debara, hol, 2 bai si balcon.


Apartamentul a fost renovat integral, dispune de ferestre cu geam termopan, aparate de aer conditionat, gresie de trafic in fiecare camera, baile amenajate.


Se inchiriaza nemobilat.Piata Victoriei inchiriere apartament pentru birou

luni, 30 ianuarie 2017

Piata Victoriei vanzare apartament 3 camere bloc nou

Situat la etajul 4 al unui imobil nou, amplasat la doar 5 minute de mers pana la statia de metrou Piata Victoriei, va propunem spre vanzare un cochet apartament cu 3 camere.


Apartamentul este decomandat, are o suprafata utila de 80 mp si se compune din vestibul, living cu bucatarie deschisa, doua dormitoare, doua bai si balcon.


In subsolul imobilului, apartamentul beneficiaza de boxa si un loc de parcare.


Dispune de finisaje de foarte buna calitate, bucatarie mobilata si echipata. Toate utilitatile apartamentului sunt contorizate individual.


Locatia, permite accesul usor la mijloacele de transport in comun. In imediata apropiere se afla Parcul Kiseleff, Piata 1 Mai, scoli, gradinite, banci, restaurante.Piata Victoriei vanzare apartament 3 camere bloc nou

Pipera inchiriere apartament 5 camere langa Scoala Americana

Pipera , padurea Baneasa, inchiriere apartament tip penthouse cu o suprafata construita de aproximativ 500 mp din care terasa apartametului este de 150 mp. Apartamentul este format din doua parti: • Una, partea de zi cu un living generos, bucatarie inchisa cu acces pe terasa, baie, si spatiu tehnic


 •  si partea de noapte, 4 dormitoare fiecare cu balcon, dressing si baie proprie plus o spalatorie.


Apartamentul se afla situat la marginea padurii Baneasa, cu o vedere de pe terasa catre centura de Nord a Bucurestiului, si autostrada A3. Apartamentul se inchiriaza cu bucataria mobilata si utilata existand si posibilitatea ca apartamentul sa se inchirieze complet mobilat la cerere.Complexul rezidential se afla in imediata vecinatate a Scolii Americane  si Mega Image, la  numai 15 minute de Baneasa Shopping City si cu acces direct la Centura de Nord  a Capitalei.Pipera Apartments este unul dintre cele mai recente proiecte dezvoltate in zona de nord a Bucurestiului, la liziera padurii Baneasa. Pipera Apartments a fost conceput ca un proiect unic si original datorita locatiei sale verzi. Dezvoltatorul si-a propus sa imbine modernul cu naturaletea pentru ca sa ofere viitorilor proprietari un stil sanatos de viata in sanul naturii, completat de standarde inalte de confort si facilitati moderne. Aerul proaspat, linistea si mirosul de iarba prospat taiata va vor face diminetile perfecte trebuie doar sa deschideti fereastra si sa va bucurati de ele. Padurea din spatele blocului a fost special amenajata pentru a va oferi alei pietonale si spatii de joaca pentru copii. Acum puteti sa-i oferiti familiei Dumneavoastra tot ce e mai bun si sa impartasiti cu ea cele mai frumoase momente. Daca padura va va oferi un stil de viata sanatos si activ atunci apartamentul va va oferi cele mai bune conditii : spatiozitate, design modern si finisaje de calitate. Aditional, blocul dispune de acces securizat, receptie 24/24h, doua lifturi si contorizare separata.Amplasarea sa avantajoasa va asigura accesul facil catre Bucuresti atat prinIancu Nicolae cat si prin Pipera Tunari. In plus, zona va pune la dispozitie o varietate de magazine, centre comerciale precum si institutii de invatamant, indeosebi Scoala Americana.


 

Pipera inchiriere apartament 5 camere langa Scoala Americana

Inchiriere vila Domus Pipera

In partea de nord a Bucurestiului in cartierul residential Domus Stil – Pipera va prezentam spre inchiriere o vila cu 5 camere, structurata pe parter, etaj si mansarda.

Vila este amplasata pe un teren de 160 mp cu un regim de inaltime fiind compartimentata dupa cum urmeaza:


 • La parter intalnim un hol, living generos, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata plus un grup sanitar cu dus.

 • La etajul 1 avem un hol din care se face intrarea in 2 dormitoare si o baie,

 • La mansarda regasim o zona open-space pentru relaxare plus o camera si o baie.

Finisajele folosite sunt de buna calitate, iar dintre dotari putem aminti: centrala proprie,  aparate de aer conditionat, bucatarie complet  mobilata  si utilata

Imobilul este situat intr-un ansamblu rezidential pazit, avand acces facil catre rondul OMV si zona de Nord a Capitalei.


Complexul rezidential DOMUS dispune de spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, piscine şi parcare , paza 24 din 24  alcatuind un loc ideal departe de zgomotul orasului.


Suprafetele sunt generoase, caile de acces din  interiorul complexului largi.


Vilele din complex rezidential  sunt racordate la sistemul public de canalizare, apa potabila, energie electrica si gaz.


 Inchiriere vila Domus Pipera

Inchiriere vila exceptionala Ibiza Club - Iancu Nicolae

Va prezentam spre inchiriere o vila aflata in zona Iancu Nicolae- in ansamblul rezidential Ibiza ClubVila este compusa din demisol, parter, etaj si mansarda – 7 camere, 4 dormitoare, bucatarie inchisa, sauna, garaj dublu si sera.Deasemenea la parter avem si o terasa.Curtea individuala este de 150 mp. Mentionam ca ansamblul dispune de o curte comuna foarte mare, cu piscina. Acces securizat, paza 24/24.Proprietatea este in acest moment nemobilata, avand insa bucataria utilata si mobilata complet.Garajul este dublu.Inchiriere vila exceptionala Ibiza Club - Iancu Nicolae

duminică, 29 ianuarie 2017

Sisesti vanzare apartament 4 camere

Sisesti vanzare apartament 4 camere situat intr-un imobil compus din 8 apartamente de 2, 3 si 4 camere dispus pe P+2E +M. Apartamentul propus spre vanzare este situat la mansarda , are o suprafata utila de 84 mp si o suprafata a  balcoanelor  de aproximativ 70 mp.Apartamentul este decomandat, accesul in apartament se face printr-un hol cu suprafata de 3 mp din care se face acces spre:  zona de living are o suprafata de 27 mp din care avem acess catre  zona de bucatrie si de ce le trei  dormitore cu doua baii fiecare cu iesire pe cate un balcon.Blocul are termen de finalizare August 2017.Viitorii proprietari vor putea sa isi aleaga finisajele.In zona Baneasa Sisesti dispunem de mijloacelor de transport in comun si pana la sfarsitul anului va exista si  statia de metrou Lac Straulesti.Viitorii proprietari vor beneficia de acces facil atat catre centrul comercial Baneasa Shopping City cat si spre zona comercial Colosseum, acces catre  aeroportul Henri Coanda precum si numeroase zone de agrement aflate in zona de Nord a Bucurestiului.
Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.Pretul include un loc de parcare si TVA.Sisesti vanzare apartament 4 camere

Herastrau vanzare apartament cu pozitie excelenta

Intr-o locatie excelenta, cu vedere catre Parcul Herastrau, va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat la etajul unu al unui imobil amplasat stradal pe Soseaua Nordului.


Cu o compartimentare bine gandita, apartamentul este dispus astfel: intrarea se face intr-un vestibul generos ce permite accesul in living si bucataria deschisa. In partea din dreapta, prin intermediul holului, se face trecerea catre baia secundara si cele doua dormitoare, din care unul cu baie si dressing. Accesul in balconul de 10 metri se face din living. Toate camerele apartamentului sunt orientate catre Parcul Herastrau. In subsolul imobilului, exista un loc de parcare si boxa.


Imobilul este unul din cele mai sigure din zona, beneficiind atat de paza permanenta cat si de monitorizare cu camere video.Herastrau vanzare apartament cu pozitie excelenta

vineri, 27 ianuarie 2017

Pipera vanzare vila in cartierul residential Azur

Pipera cartier residential Azur  va prezentam spre vanzare vila insiruita compusa din parter, etaj si mansarda cu o suprafa construita de 160 mp.Vila este compartimentata astfel: • Parterul este constituit din living cu iesire pe terasa si bucatarie deschisa, grup sanitar si scara interioara.


 • Etajul are in componenta doua dormitoare si o baie.


 • Mansarda este compusa din doua  dormitoare si o baie.


Vila dispune de numeroase imbunatatiri viitorul proprietar se poate muta fara a fi nevoit sa faca mari investitiiProprietatea se poate  vinde complet  utilata si mobilata.Vila din Azur are curte privata, amenajata.Ansamblul rezidential Azur se afla situat in zona Pipera, pe strada Emil Racovita 31-39, cu iesire atat spre Pipera -Tunari  cat si spre Voluntari.
Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui. • Ești la doar 5 minute de mers cu mașina de zona de birouri Pipera-Aviatorilor.
 • În doar 5 minute ești la Promenada Mall sau Băneasa Shopping City pentru a-ți face cumpărăturile sau pur și simplu pentru a te relaxa alături de prieteni sau familie.


 • Mijloace de transport in comun
Pipera vanzare vila in cartierul residential Azur

Vanzare apartament deosebit in zona Kiseleff

Va propunem spre vanzare un apartament spectaculos ce este amplasat intr-un imobil nou, in zona Kiseleff – Arcul de Triumf.


Cu o suprafata desfasurata de 220 mp, apartamentul este situat la etajul 2 si dispune de o compartimentare decomandata. Este structurat astfel: vestibul, bucatarie inchisa, zona de living, 3 dormitoare, doua bai si 2 balcoane.


Livingul se caracterizeaza printr-o suprafata grandioasa ce inglobeaza mai multe zone: una de birou ce va permite sa lucrati fara sa va izolati in totalitate de restul familiei, un mini-bar echipat pentru  petrecerile organizate cu familia sau cu prietenii, o zona de dinning care dispune de un semineu functional si care va da caldura meselor luate cu cei dragi. Dintre cele trei dormitoare, unul este matrimonial, cu acces in balcon si dispune de baie cu cada si cabina de dus. Celelalte doua dormitoare sunt deservite de o baie cu cada. Bucataria ca mobilier, este in forma literei ”L”, mobilata si ultrautilata, ofera un spatiu generos pentru gatit cat si un spatiu suficient de mare pentru srvirea mesei.


Cele doua balcoane ale apartamentului sunt amplasate pe laturile imobilului. Desi zona este caracterizata printr-o circulatie intensa, in subsolul imobilului, aveti la dispozitie 2 locuri de parcare.


Acest apartament imbina cu siguranta un design interior placut, spatii mari si luminoase, linistea, confortul si siguranta caminului dorit.Vanzare apartament deosebit in zona Kiseleff

Vanzare apartament 4 camere Aviatiei, metrou Aurel Vlaicu

Va propunem spre vanzare un superb apartament de 4 camere, situat in zona Aviatiei, Metrou Aurel Vlaicu, intr-un imobil construit in anul 1986. Apartamentul este  decomandat si se afla la etajul 1 din 4 avand o suprafata utila de 80 mp.Apartamentul se compartimenteaza astfel: hol, 2 baii, 3 dormitoare, livingul, bucatarie inchisa si balcon inchis. Imobilul este situat la 3 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu si la 5 minute de Promenada Mall in apropiere se gasesc si piata, statie RATB, scoli, gradinitaVanzare apartament 4 camere Aviatiei, metrou Aurel Vlaicu

Dorobanti vanzare apartament 3 camere bloc nou

Va prezentam spre vanzare, un apartament cu 3 camere in imobil nou, amplasat intre Calea Floreasca si Dorobanti.


Situat la etajul 3, apartamentul are o suprafata  de 118 mp si se compune din hol, living, bucatarie inchisa, 2 dormitoare, baie, grup sanitar si 2 balcoane.


Compartimentarea, luminozitatea si calitatea finisajelor atent alese, fac din acest apartament, o locuinta adecvata unei vieti moderne.


Construit in anul 2008, imobilul este structurat pe subsol, parter si 5 etaje, avand doua apartamente pe fiecare etaj.


Locatia se afla intr-o zona dinamica, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun iar in imediata apropiere se gasesc scoli, gradinite, restaurante, piata.Dorobanti vanzare apartament 3 camere bloc nou

joi, 26 ianuarie 2017

Inchiriere apartament 3 camere Nordului

Va propunem spre inchiriere un apartament compus din 3 camere, situat in bloc modern,  constructie noua.


Apartamentul are o suprafata utila de 80 mp si dispune de dotari si finisaje moderne: tamplarie cu geam termopan, gresie si faianta, parchet, tapet,  prize pentru curenti slabi, telefonie, internet si TV.


Blocul a fost finalizat in anul 2012, are in componenta sa un numar de 11 apartamente, dispune de lift modern cu statie din subsol, casa scarii este placata cu granit, in subsol fiind amenajate parcari in sistem Klaus.


Apartamentul se inchiriaza mobilat cu mobilier nou, bucatarie echipata cu aparatura electrocasnica.


La subsol dispune de un loc de parcare.Inchiriere apartament 3 camere Nordului

Inchiriere vila Pipera - Scoala Americana

Pipera inchiriere vila cocheta in apropiere de Scoala Americana dispusa pe parter si mansarda, constructie finalizata anul 2002, cu o suprafata construita de 190 mp. • Parterul este alcatuit din living cu terasa, birou, bucatarie, baie si camera tehnica


 • mansarda este alcatuit din dormitor matrimoniala, doua dormitoare cu baie


Vila dispune de o curte proprie amenajata de 770 mp , in care avem amenajat un garaj , aleii pietonale si pomi .Accesul la proprietate se face din Sos Pipera Tunari.

 

Inchiriere vila Pipera - Scoala Americana

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...