miercuri, 31 august 2016

Vanzare apartament 3 camere Baneasa, DN1

Va propunem spre vanzare un superb apartament de 3 camere( transformat din 2), situat in zona Baneasa, DN1, Herastrau, intr-un imobil construit in anul 1988 confort 1 sporit. Apartamentul este Comandat si se afla la  parterul unui bloc de 4etaje cu o suprafata de 50 mp.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, scoli, gradinita. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactatiiVanzare apartament 3 camere Baneasa, DN1

marți, 30 august 2016

Vanzare vila Jolie Ville

Vila individuala de vanzare in zona Iancu Nicolae – Bucuresti, reper Jolie Ville, vila este dispusa pe Parter estaj si mansarda  cu suprafata totala construita 430 mp, si suprafata utila 350 mp pe un teren cu o suprafata 530 mp.Vila dispune la parter de living,  cu bucatarie deschisa, dormitor cu baie proprie , grup sanita,  birou, bucatarie si garaj pentru 2 masiniEtajul este alcatuit din dormitor matrimonial cu baie, dresing si balconi plus doua dormitoare cu baie si terasa comuna.Mansarda este open space, idala pentru petrecerea timpului liber.Pretabil locuinta/birou. ID intern: OL0145.

 Vanzare vila Jolie Ville

luni, 29 august 2016

Inchiriere apartament cu vedere spre Parcul Herastrau

Situat intr-un imobil nou, la 50 de Parcul Herastrau, va prezentam spre inchiriere un apartament mobilat si utilat compus din 4 camere.Cu o suprafata utila de 156 mp la care se adauga 90 mp ce reprezinta suprafata celor 2 terase, apartamentul este amplasat la etajul 5.Apartamentul este foarte luminos fiind orientat est-vest iar compartimentarea apartamentului se prezinta astfel: living cu dinning, bucatarie inchisa, 3 dormitoare, hol, 3 bai si 2 terase. La subsol, apartamentul beneficiaza de boxa si 2 locuri de parcare.Imobilul are paza permanenta.Inchiriere apartament cu vedere spre Parcul Herastrau

Inchiriere apartament 3 camere Baneasa, Petrom City

Apartamentul propus pentru inchiriere are suprafata de 134 mp construiti fiind structurat astfel: living 31 mp, bucatarie 9,7 mp, 1 dormitor 20,7 mp, 1 dormitor 16,8 mp,  terasa 16,5 mp, dressing 2,6 mp, 1 baie 6,6 mp, 1 grup sanitar 3,9 mp. Apartamentul este disponibil pentru mutare imediat, este situat la etajul 1 (din 4) si are orientare spre sud. Blocul este finalizat in anul 2008, complexul beneficiaza de intretinere si administrare privata, paza permanenta, piscina, sala de fitness echipata modern, loc de joaca pentru copii in interior si exterior.Complexul din care face parte apartamentul este situat vis-a-vis de Petrom City, langa baza sportiva Baneasa, intr-o zona cu multa liniste, la 5 minute cu auto de centrul comercial Baneasa, de Casa Presei Libere, Parcul Herastrau si piataInchiriere apartament 3 camere Baneasa, Petrom City

Apartament 3 camere mobilat zona Kiseleff

In apropierea Arcului de Triumf, va prezentam spre inchiriere, un apartament cu 3 camere, complet mobilat si utilat, situat in imobil nou.


Cu o suprafata utila de 90 mp,  apartamentul este compus din vestibul, living, bucatarie, 2 dormitoare, baie, grup sanitart si 2 balcoane


Apartamentul se afla la etajul 4, dispune de finisaje de calitate si dotari moderne.Se inchiriaza complet mobilat iar bucataria este mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica.


In subsolul imobilului, apartamentul beneficiaza de un loc de parcare.Apartament 3 camere mobilat zona Kiseleff

Vanzare apartament 3 camere, Baneasa, Antena 1

Vanzare apartament 3 camere,zona Baneasa Antena1, Apartamentul se afla la etajul 2 intr-un imobil construit in 2009 si are o suprafata de 85 mp . Apartamentul se compartimenteaza in urmatorul mod: hol, zona living, bucatarie deschisa, doua dormitoare, doua baii si un balcon generos. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si dispune si de loc de parcare.pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactatiiVanzare apartament 3 camere, Baneasa, Antena 1

sâmbătă, 27 august 2016

Class inchiriere vila Pipera

Class Pipera ansamblul rezidiential vila de inchiriat.Va prezentam spre inchiriere o superba proprietate aflata pe malul lacului Pipera in ansamblul rezidential Class, vila se inchiriaza  mobilata sau nemobilata. Aceasta proprietate va poate oferi confortul si intimitatea de care aveti nevoie.  • Parterul este compus dintr-un living generos cu vedere spre curtea proprie, bucatarie inchisa si baie. Deasemena avem si garaj.


  • Etajul este compus din trei dormitoare, baie si dresing.


In Imediata vecinatate se afla un Mega Image, iar la 300 – 500 metri este un Peny Market si un Lidl.

  

Class inchiriere vila Pipera

vineri, 26 august 2016

Herastrau inchiriere penthouse cu 5 camere.

In zona Nordului, va prezentam spre inchiriere un apartament care se diferentiaza prin calitatea finisajelor si a dotarilor, a pozitiei si nu in ultimul rand a suprafetei generoase.


Apartamentul este situat la ultimul etaj al unui bloc construit in anul 2007, are o suprafata utila de 250 mp si se compune din living, birou, vestibul, bucatarie, hol, 3 dormitoare,  3 bai, debara, dressing,  balcon si terasa.


Dispune de centrala termica proprie, climatizare, sistem alarma, usa blindata la intrare, videointerfon, cablu TV, internet, spoturi, placari cu piatra naturala, parchet din lemn masiv, jacuzzi exterior.


Apartamentul dispune de bucatarie complet utilata si se poate inchiria ne/mobilat. La subsol, dispune de 2 locuri de parcare.


Imobilul dispune de lift modern cu statie din subsol,  receptie, paza permanenta cu monitorizare video


 Herastrau inchiriere penthouse cu 5 camere.

joi, 25 august 2016

Crangasi vanzare apartament 2 camere renovat

Suntem bucurosi sa va prezentam cel mai nou oferta din portofolilul OLIMOB, apartament  renovat, situat in cartierul Crangasi in vevinatatea Podului Grand, reprezinta o oportunitate rara oferita de piata imobiliara, amplasat in zona aerisita care asigura in acelasi timp atat linistea si privelistea unui Bucuesti controvesat dar si iubit de locuitori acestuia. Pret foarte competitiv, in virtutea pozitionari sale deosebite , cartierul beneficiaza de numeroase centre comerciale in preajma si mijloace de transport in imediata apropiere..Va asteptal la vizionare.Crangasi vanzare apartament 2 camere renovat

Herastrau inchiriere apartament mobilat si utilat

Situat langa Satul Francez, la cateva minute de mers pana in Parcul Herastrau, va propunem spre inchiriere un apartament luminos cu 3 camere.


Cu o suprafata utila de 154 mp, apartamentul este amplasat la etajul 3 si se compune din living, bucatarie inchisa, grup sanitar, debara, dormitor cu baie proprie, un al doilea dormitor secundar, baie si 2 balcoane.


Apartamentul beneficiaza de finisaje de foarte buna calitate si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Tot pentru confortul dumneavoastra, dispune de un loc de parcare situat in subsolul imobilului.


Blocul dispune de supraveghere video si paza permanenta.


Zona: Satul Francez – Nordului


Nr. Camere: 3


Constructie: npoua,  anul 2007


Suprafata: 176 mpc / 154 mp utili


Regim inaltime: S+P+5E


Etaj: 3


Chirie = 1.500 EuroHerastrau inchiriere apartament mobilat si utilat

miercuri, 24 august 2016

Inchiriere vila 4 camere Baneasa

   Inchiriere vila 4 camere Baneasa


     Va propunem spre inchiriere o superba vila mobilata si utilata formata din D+P+1 situata in zona Baneasa in apropierea  parcului  Herastrau si DN1 avand  o suprafata totala de 300 mp. Vila se compune din: demisol, unde avem camera tehnica , o garsoniera si un loc de parcare; parterul compus din:  terasa exterioara, un living generos,  baie si o bucatarie inchisa , la etaj gasim 3 dormitoare (doua cu balcon) si doua bai. Vila beneficaza si de o curte cu o suprafata totala de 300 mp imprjmuita cu braduti.


Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactatiInchiriere vila 4 camere Baneasa

marți, 23 august 2016

Baneasa Felicity inchiriere 2 camere

Oferta inchiriere apartament 2 camere  in bloc nou, apartamentul este decomandat in  cartierul Padurea Baneasa sector 1, apartamentul se inchiraza impreuna cu 3 locuri de parcare in garaj.Viitorii chiriasi se vor bucura de aerul curat al Padurii Baneasa in cele doua terase private, una de 100 mp si alta de 20 mp. Terasa cea mare este dotata cu un pavilion 3×3, un set de 4 scaune cu masa si un gril pe gaz. Terasa cea mica este dotata cu doua fotolii de rattan.Pentru confortul dumneavoastra locuinta este dotata cu aer conditionat, doua televizoare Samsung smart TV (unul in living, unul in dormitor), saltea de dormit din spuma cu memorie si masina de spalat de ultima generatie cu functia de uscare.Bucatatia este mobilata si utilata complet, avand in componenta un frigider frigider side-by-side de 570L cu dispenser pentru gheata, masina de spalat vase, cuptor electric, plita pe gaz, hota si cuptor cu microunde.Complexul rezidential din care face parte apartamentul beneficiaza de paza si protectie non-stop, spatiu de joaca pentru copii, spatii verzi si teren de bascket/ fotbal.Intretinerea pe timp de iarna este 230-270 lei pentru doua persoane. In acest pret intra si cheltuielile pentru paza si intretinere spatii verzi.Pret inghiriere: 570 euro/ luna. Se solicita 1+1 (luna chirie plus una garantie)Important:* Apartamentul va fi disponibil incepand cu data de 3-4 septembrie.* Fara animale de companie Baneasa Felicity inchiriere 2 camere

joi, 11 august 2016

Pipera inchiriere vila cocheta

Vila cocheta propusa spre  inchiriere in zona Pipera, vila dispune de 4 camere, 3 dormitoare si 3 baii cu o suprafata totala construita 130 mp, suprafata utila 115 mp si suprafata de teren 200 mp.  Vila este ideal pentru cine isi doreste o locuinta pe o strada retrasa de zgomotul unei artere circulate. Vila se inchiriaza complet mobilata si utilata.Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie. 

View 360 vila Pipera


Pipera inchiriere vila cocheta

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...