luni, 27 iunie 2016

Sun Flower - Iancu Nicolae Pipera - vila 5 camereCompartimentare:


Parter – living cu semineu, bucatarie inchisa, baie, spatiu depozitare. Parcare pentru doua masini, curte privataq in partea din spate a casei, cu aaces din living.


Etaj 1 – 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie si dressing propriu si doua bai.


Mansarda este amenajata, poate fi folosita ca dormitor amplu sau hobbyroom


Proprietatea se inchiriaza nemobilata, cu exceptia bucatariei.


Aceasta proprietate este amplasata intr-un ansamblu rezidential premium, insuprafata totala de 20000 mp.


Dotari comune: teren de baschet.tenis, piscina, club, sauna, gym, spa.


Acces monitorizatt, paza 24/24.Sun Flower - Iancu Nicolae Pipera - vila 5 camere

joi, 23 iunie 2016

Apartament 4 camere in vecinatatea Parcului Herastrau

Situat intr-un complex nou, in apropierea Parcului Herastrau, apartamentul propus spre inchiriere, beneficiaza de dotari si finisaje de foarte buna calitate, ceea ce iti ofera un real confort.Complexul beneficiaza de  gradina amenajata, sala de fitnes,  locuri de parcare la subsol, administrare, paza permanenta cu monitorizare video.Apartamentul, cu o suprafata utila de107 mp, este compus din hol, living cu bucatarie deschisa, hol, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare, baie, grup sanitar si o terasa de 77 mp cu acces din fiacare camera si priveliste deschisa catre Satul Francez si Parcul Herastrau.In subsolul imobilului, dispune de 1 loc de parcareApartament 4 camere in vecinatatea Parcului Herastrau

inchiriere apartement 2 camere Baneasa,Herastrau

Inchiriere apartament 2camere Baneasa , pasaj Baneasa ,aeroport Baneasa ,DN1,Mall Baneasa, parc Herastrau


Va propunem spre inchiriere un superb apartament  de 2 camere cu o suprafata de 60 mp. Apartamentul  este  situat la etajul 1 al unui bloc  de 4 nivele si se afla la 1 minut de mijloacele de transport in comun .Apartamentul se inchirieaza complet utilat si mobilat cu mobila de calitate si bun gust. Compartimentarea  apartamentului  se face dupa cum urmeaza : hol , zona living , dormitor , bucatarie, baie si  balcon . Apartamentul se preteaza excelent pentru o familie care doreste sa locuiasca in conditii de calitate intr-o zona din nordul  Bucurestiului si la un pret rezonabil.                Pentru mai  multe informatii nu ezitati sa ma contactatiinchiriere apartement 2 camere Baneasa,Herastrau

Apartament 4 camere langa Parcul Herastrau

Situat in zona de nord a orasului, langa Parcul Herastrau, apartamentul propus spre inchiriere, beneficiaza de dotari si finisaje de foarte buna calitate, ceea ce iti ofera un real confort.


Complexul beneficiaza de  gradina amenajata, sala de fitnes,  locuri de parcare la subsol, administrare, paza permanenta cu monitorizare video.


Apartamentul, cu o suprafata utila de 165 mp, este compus din hol, living cu bucatarie deschisa, hol, dormitor matrimonial cu baie proprie, 2 dormitoare, culoar, baie, grup sanitar si un balcon de 31 mp cu acces din fiacare camera si priveliste deschisa catre Satul Francez si Parcul Herastrau.


Apartamentul se inchiriaza mobilat, cu mobilier de foarte buna calitate si bucatarie utilata.


In subsolul imobilului, dispune de 1 loc de parcare


 Apartament 4 camere langa Parcul Herastrau

inchiriere apartament 2 camere Baneasa

Inchiriere apartament 2camere Baneasa , pasaj Baneasa ,aeroport Baneasa ,DN1, Antena 1


Va propunem spre inchiriere un superb apartament  de 2 camere cu o suprafata de 60 mp. Apartamentul  este  situat la etajul 2 al unui bloc  de 4 nivele si se afla la 1 minut de mijloacele de transport in comun .Apartamentul se inchirieaza nebobilat la cerere se poate aduce o canapea si doua fotolii. Compartimentarea  apartamentului  se face dupa cum urmeaza : hol , zona living , 1dormitor, bucatarie, baie si balcon . Apartamentul se preteaza excelent pentru o familie care doreste sa locuiasca in conditii de calitate intr-o zona din nordul  Bucurestiului si la un pret rezonabil.                Pentru mai  multe informatii nu ezitati sa ma contactatiinchiriere apartament 2 camere Baneasa

marți, 21 iunie 2016

Apartament 4 camere in vecinatatea Parcului Herastrau

Amplasat langa Satul Francez, in imediata apropiere a Parcului Herastrau, intr-un complex nou, apartamentul propus spre vanzare, beneficiaza de dotari si finisaje de foarte buna calitate, ceea ce iti ofera un real confort.Complexul beneficiaza de  gradina amenajata, sala de fitnes,  locuri de parcare la subsol, administrare, paza permanenta cu monitorizare video.Apartamentul, cu o suprafata de 202 mp, este compus din hol, living cu bucatarie deschisa, hol, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare, baie, grup sanitar si o terasa de 77 mp cu acces din fiacare camera si priveliste deschisa catre Satul Francez si Parcul Herastrau.In subsolul imobilului, dispune de 1 loc de parcareApartament 4 camere in vecinatatea Parcului Herastrau

Inchiriere apartament Beller

Va propunem spre inchiriere, apartament cu 3 camere, situat in zona Beller, Parc FLOREASCA, intr-un imobil construit in anul 1960 confort 1, Comandat, etaj 1 din 1 cu o suprafata de 80 mp, cu 1, grup sanitar, 0, balcoane. Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, scoli, gradinita.


 
Inchiriere apartament Beller

joi, 16 iunie 2016

Nordului apartament 4 camere, imobil cu pozitie excelenta, strada privata

Herastrau, siguranta si confort. Datorita pozitiei imobilului pe o strada privata, unde accesul se face numai pe la bariera,  a prezentei pazei permanente si a monitorizarii video, aceasta locatie iti ofera  mai mult decat siguranta de care ai nevoie.


Datorita contorizarii individuale a utilitatilor si a unei bune administrari a imobilului, cheltuielile administrative si de functionare ce revin apartamentului sunt foarte mici, comparativ cu alte proprietati din zona.


Situat intr-un imobil construit in anul 2006, apartamentul propus spre vanzare se afla la eatjul 2 si dispune de o suprafata utila de 128 mp la care se mai adauga un balcon de 4 mp.


Cu o compartimentare semidecomandata, apartamentul se compune din hol la intrare, un grup sanitar , living, bucatarie, 3 camere, baie si balcon.


In subsolul imobilului, apartamentul are alocat un loc de parcare.


Imobilul dispune de lift cu statie din subsol, paza permanenta cu monitorizare video


 Nordului apartament 4 camere, imobil cu pozitie excelenta, strada privata

marți, 14 iunie 2016

Baneasa Natura inchiriere apartament 2 camere

In ansamblul rezidential Natura Residence va prezentam spre inchirie un apartament cu o suprafata construita de 101 mp din care 85 mp utili, decomandat si mobilat modern cu piese de mobilier de cea mai buna calitate (canapele din living sunt realizate din piele naturala iar mobilierul este personalizat, executat la comanda).


Dotari: apartamentul este foarte bine izolat termic, ferestre tip termopan cu tamplarie din aluminiu, jaluzele ferestre din aluminiu (tip storuri exterioare), parchet din lemn, gresie, faianta, usa metalica antiefractie, internet wireless, telefon, cablu TV, interfon, lift, centrala termica proprie a imobilului. In plus, este asigurat accesul catre sala de fitness, 2 saune (cu vestiare si dusuri), piscine pentru adulti si copii


  • parcare subterana

  • living

  • dormitor

  • bucatarie – complet utilata (masina spalat vase, masina spalat rufe, frigider, etc)

  • 2 holuri

  • 2 grupuri sanitare

  • 2 dressinguri – un dressing spatios in dormitor, unul in hol la intrare

  • 1 spalatorie – cu spatiu generos de depozitare

  • 1 balcon

 


Natura Residence este un unic, elegant si exclusivist complex rezidential ce se afla in partea de Nord a capitalei, in imediat apropiere a Padurii Baneasa.


Complexul dispune de: piscine pentru adulti si copii, sala fitness, 2 saune (cu vestiare si dusuri), loc de joaca pentru copii, spatii verzi generoase, administrare, paza permanenta, iluminat exterior, contor apa, canalizare, incalzire prin centrala proprie a imobilului


 Baneasa Natura inchiriere apartament 2 camere

Pipera AISB Ibiza Golf vila de inchiriatVila este compusa din partersi doua etaje.


Parter: living, bucatarie inchisa, birou, baie, garaj si terasa cu acces dinspre living si bucatarie.


Etaj 3 dormitoare, unul matrimonial cu bucatarie si baie proprie si incao baie ce deserveste celelalte doua dormitoare.


La ultimul nivel avem un living generos, o terasa, un spatiu amenajat ca si spalatorie, precum si un grup sanitar.


Ansamblul dispune de o curte comuna foarte mare cu spatii de relaxare, locuri de joaca pentru copii si piscine.


Proprietatea se inchiriaza mobilata si utilata


 Pipera AISB Ibiza Golf vila de inchiriat

inchiriere apartament3 camere Herastrau

Va oferim spre inchiriere un superb apartament de 3 camere in zona Baneasa cu o vedere superba catre parcul Herastrau. Apartamentul este decomandat si are o suprafata de 90 mp .Apartamentul  se inchiriaza complet mobilat si utilat si se afla la etajul 4 intr-un bloc de 4 etaje .Apartamentul se preteaza persoanelor care vor sa locuiasca in zona de nord a Bucurestiului  in conditi de calitate si confort. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.inchiriere apartament3 camere Herastrau

Dorobanti vanzare apartament situat la parter

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere situat la parterul unui bloc in zona Dorobanti. Construit in anul 2004, imobilul se compune din 3 scari si are un regim de inaltime de S+P+3E.


Cu o suprafata utila de 142 mp, apartamentul se compune din living, bucatarie inchisa, hol, 2 dormitoare din care unul cu dresing si baie, grup sanitar si 2 terase. In parcarea subterana, beneficiaza de un loc de parcare.


Apartamentul beneficiaza de dotari si finisaje de calitate superioara. Imobilul are paza permanenta si monitorizare video.Dorobanti vanzare apartament situat la parter

inchiriere apartament 3 camere Ambasada Americii


Inchiriere apartament 3 camere  complex  Baneasa Residence ,  apartamentu este  la etajul  3 intr-un bloc de 4 nivele in spatele ambasabei  Americii. Apartamentul este  complet mobilat si  utilat  avand finisaje de lux. Compartimentarea apartamentului se face astfel : hol,   bucatarie, living,  2 dormitoare , balcoan si 2 bai . Avand o suprafata de 150mp apartamentul  se preteaza pentru o  familie tanara care doreste sa locuieasca intr-o  zona curata si  linistita in nordul Bucurestiului , beneficind de:  paza , parc, restaurant  ,sala fitness  . Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati

inchiriere apartament 3 camere Ambasada Americii

vanzare apartament 4 camere Baneasa Residence

Vanzare apartament 4 camere  complex  Baneasa Residence ,  apartamentu este  la etajul  2 intr-un bloc de 4 nivele in spatele ambasabei  Americii. Apartamentul este  complet mobilat si  utilat  avand finisaje de lux. Compartimentarea apartamentului se face astfel : hol,   bucatarie, living,  3 dormitoare ,doua balcoane si 2 bai . Avand o suprafata de 150mp apartamentul  se preteaza pentru o  familie tanara care doreste sa locuieasca intr-o  zona curata si  linistita in nordul Bucurestiului , beneficind de:  paza , parc, restaurant  ,sala fitness  . Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactativanzare apartament 4 camere Baneasa Residence

luni, 13 iunie 2016

Iancu Nicolae vanzare apartament 3 camere

Iancu Nicolae zona Lidl vanzare  apartament 3 camere, in cel mai apreciat complex rezidential din Zona. Complexul dispune de curte proprie proprie, locuri de parcare rezervate penrtru vizitatori, acces securizat si piscina. Acesta se afla in vecinatea a zonei comerciale Strip Mall Pipera si  la 5 minute de Centrul comercial Jolie Ville Baneasa.


Blocul este structurat pe S+P+3E , iar apartamentul de vanzare se afla la parter. Apartamentul are o suprafata construita de  170 mp  si este decomandat. Dispune de 3camere, un dormitoar dispune de baie proprie.


 


Dezvolatat in zona de nord a Bucurestiului in zona  Iancu Nicolae, complexul rezidential va poate oferi confortul de care aveti nevoie pentru locuinta mult visata sau si pentru o buna oportunitate pentru investitie in zona de nord in apropiere de Jolie Ville,  cu acces facil catre Bucuresti atat prin Iancu Nicolae cat si Pipera Tunari.


 Iancu Nicolae vanzare apartament 3 camere

Nord inchiriere 4 camere langa Parcul Herastrau

In zona de Nord, foarte aproape de Parcul Herastrau, va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere.


Finisajele, de cea mai buna calitate, dotarile apartamentului precum si aparatura electrocasnica nu fac decat sa imbunatateasca calitatea vietii, intr-o  locatie ideala.


Desi aproape de parc si totusi atata liniste! Comparativ cu celelalte apartamente din zona,  aceasta proprietate are avantajul amplasarii pe o strada privata, unde au acces numai proprietarii.


Securitate: Pe langa accesul restrictionat pe strada, imobilul are atat monitorizare video cat si paza  permanenta.


Apartamentul, in suprafata de 124 mp utili, este gandit pentru a raspunde nevoilor unei familii cu copii si este compus din vestibul, living, bucatarie inchisa, grup sanitar, hol, 3 dormitoare, baie si balcon. La subsol, dispune de parcare proprie.


Piscina din Le Club sau sala de fitness de la MyGym&Spa le vei avea la un minut distanta, 3 minute de parc, 4 minute de cel mai apropiat restaurant… ca ai putea dori mai mult!


 Nord inchiriere 4 camere langa Parcul Herastrau

Pipera vanzare apartament Domus

Vanzare apartament in cartier Domus cu 2 camere situat intr-un imobil cu un regim de inaltime P+6, ce face parte dintr-un ansamblu de vile din zona rondului OMV Pipera.Apartamentul are  o suprafata utila de 90 mp, dispune de un living generos cu bucatarie open space, 2 baii si un dormitor.In pretul apartamentului sunt incluse si 2 locuri de parcarePipera vanzare apartament Domus

miercuri, 8 iunie 2016

Inchiriere vila cu piscina Iancu Nicolae

Inchiriere vila Iancu Nicolae, in spate la Jolie Ville, in apropiere de Gradina Zoologica. Vila este dispusa pe parter si etaj, are o suprafata construita de 530 mp, un living generos, 6 dormitoare, 4 baii, sauna si spatii depozitare . Proprietatea dispune de o suprafata de 1000mp teren in care avem amenajat o zona cu piscine, curte cu pomi si garaj pentru doua masini.Proprietatea se elibereaza la inceputul lui August.

 

Inchiriere vila cu piscina Iancu Nicolae

marți, 7 iunie 2016

Nordului inchiriere apartament elegant cu 2 camere

Situat in zona de Nord, langa Parcul Herastrau, va prezentam spre inchiriere un apartament cu 2 camere.


Imobilul in care se afla apartamentul, este amplasat la 3 minute de mers pana in parc si a fost construit in anul 2008. Dispune de lift modern, holurile de acces si scarile placate cu granit, paza cu monitorizare video.


Apartamentul se afla la etajul 2, are o suprafata utila de 64 mp, se compune din vestibul, living, bucatarie, dormitor, baie si un balcon de 16 metri.


Se inchiriaza complet mobilat, cu mobilier nou si bucatarie utilata.


Caracteristici: tamplarie cu geam termopan, interfon, prize pentru telefon, internet si TV, gresie si faianta, parchet, obiecte sanitare, usa acces in apartament blindata.


In subsolul cladirii, apartamentul dispune de un loc de parcare.


 Nordului inchiriere apartament elegant cu 2 camere

Herastrau vanzare apartament in complex rezidential

In zona de Nord a Bucurestiului, in imediata apropiere a Parcului Herastrau, va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in complex rezidential.


Complexul beneficiaza de paza permanenta cu monitorizare video, locuri de parcare, piscina.


Amplasat la etajul 4, apartamentul se compune din hol, living, bucatarie inchisa, 2 dormitoare si 2 bai.


Apartamentul dispune de finisaje de buna calitate.


 Herastrau vanzare apartament in complex rezidential

luni, 6 iunie 2016

Nordului apartament 3 camere mobilat

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, mobilat si utilat, situat la etajul 3 intr-un complex rezidential din imediata apropiere a Parcului Herastrau.


Construit in anul 2006, complexul dispune de paza permanenta cu monitorizare video, locuri de parcare, piscina.


Cu o suprafata utila de 155 mp, apartamentul este compartimentat in hol la intrare, living cu bucatarie deschisa, grup sanitar, 2 dormitoare fiecare cu baie si 2 balcoane. La subsol dispune de un loc de parcare.


 Nordului apartament 3 camere mobilat

vineri, 3 iunie 2016

Inchiriere apartament mobilat Arcul de Triumf

Situat la  etajul 1, in bloc nou, apartamentul propus spre inchiriere, are  o suprafata utila de 90 mp, este foarte luminos si mobilat modern.


Cu finisaje si dotari moderne, apartamentul se compune din living cu bucatarie deschisa, hol, 2 dormitoare si 2 bai.


Apartamentul dispune de mobilier modern, nou, aparatura electrocasnica, internet,  LCD, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota.


 Inchiriere apartament mobilat Arcul de Triumf

joi, 2 iunie 2016

Apartament cu vedere spre Parcul Herastrau

Cu o pozitie deosebita, stradal pe Soseaua Nordului, apartamentul propus spre inchiriere are in componenta sa 4 camere si este situat la etajul 3 intr-un bloc nou.Cu vedere catre Parcul Herastrau, apartamentul are o suprafata utila de 150 mp, dispune de dotari si finisaje de calitate.Se compune din vestibul, living, bucatarie, hol, 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane.In subsolul imobilului se afla locul de parcare si boxa. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, cu mobilier modern, bucatarie mobilata si echipata.Blocul dispune de receptie, paza permanenta cu monitorizare video.Apartament cu vedere spre Parcul Herastrau

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...