marți, 31 mai 2016

Aviatorilor vanzare apartament 4 camere

Situat in zona Aviatorilor, aproape de Charles de Gaulle, va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere, amplasat la etajul 1.


Construit in anul 1992, imobilul se afla in imediata apropiere a Parcului Herastrau si are acces rapid catre mijloacele de transport in comun, inclusiv statia de metrou Aviatorilor.


Cu o suprafata totala de 143 mp, apartamentul se compune din vestibul, living, 3 dormitoare, bucatarie cu camara, hol, baie, grup sanitar si 2 balcoane. Dispune de un loc propriu de parcare in subsolul imobilului.


In imediata apropiere a imobilului se afla parc, gradinita, scoala, restaurant.1apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro18 3apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro21 4apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro12 5apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro17 6apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro20 7apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro29 8apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro27 9apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro31 10apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro4 11apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro13 12apartamentvanzare popa savu www.olimob.ro44



Aviatorilor vanzare apartament 4 camere

Pipera Stefan cel Mare - Inchiriere vila individuala

Va prezint spre inchiriere o vila superba aflata in Pipera pe o alee privata cu acces spre Stefan cel Mare.



Vila este individuala, compusa din subsol, parter , etaj si mansarda, cu arhitectura deosebita, impunatoare si suprafete vitrate foarte mari.



Proprietatea este renoavata in aceasta vara. Se inchiriaza mobilata si utilata complet.



Compartimentare:



Parter: casa scarii cu access spre nivelul superior si subsol, hol, living de 30 mp, bucatarie, doua dormitoare, doua bai si o terasa.



La etaj avem 2 dormitoare cu o baie comuna si un dormitor matrimonial cu o baie foarte mare.



Mansarda este foarte inalta, amenajata complet si necompartimentata, cu excptia unui mic spatiu de depozitare



La subsol avem camera centralei termice si spatii de depozitare.



Proprietatea este amplasata pe un teren in suprafata de aproximativ 1000 m, cu vecinatati bine definite.











Pipera Stefan cel Mare - Inchiriere vila individuala

luni, 30 mai 2016

inchiriere garsoniera Baneasa,DN1

Va propunem spre inchiriere o garsoniera mobilata si utilata in zona Baneasa. Garsoniera este situata la etajul 1 al unui bloc de 4 etaje . Garsoniera se preteaza excelent pentru persoanele care vor sa locuieasca in zona de nord a Bucurestiului in conditii de calitate si intr-o zona linistita.Garsoniera se afla la 5 minute de mall Baneasa , 2 min de Parcul Herastrau si la 2 minute de mers pe jos de mijloacele de transport .Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati



inchiriere garsoniera Baneasa,DN1

Apartament cu 3 camere Central Park

Va propunem spre inchiriere, un apartament complet mobilat si utilat, situat la etajul 9, in complexul Central Park.



Apartamentul este foarte luminos, are o terasa de 16 mp ce confera o vedere panoramica.



Se compune din hol, living, bucatarie inchisa, 2 dormitoare fiecare cu baie si dressing, terasa. Beneficiaza de 1 loc de parcare. Toate utilitatile apartamentului sunt contorizate individual.



Complexul beneficiaza de paza permanenta cu monitorizare video.











Apartament cu 3 camere Central Park

vineri, 27 mai 2016

Dorobanti inchiriere apartament Primaverii

Primaverii-Dorobanti inchiriere apartament 3 camere, idel pentru locuinta, amplasat  la parerul inalt al unei vile de 2 etaje, apartamentuul este semidecomandat, dispune de 2 intrari. Este ideal pentru o singura persoana sau un cuplu.









 





Dorobanti inchiriere apartament Primaverii

joi, 26 mai 2016

Arcul de Triumf inchiriere apartament cu pozitie excelenta

Situat in zona Kiseleff, apartamentul propus spre inchiriere se afla la etajul 1 al unui imobil nou.


In cazul acestei proprietati, suprfata, impartirea, finisajele, desi sunt exceptionale, sunt in planul 2. Datorita pozitionarii apartamentului in bloc, aceasta iti confera posibilitatea ca din toate camerele, sa ai in fata ta o zona verde.


Cu o suprafata utila de 103 mp, apartamentul se compune din vestibul, hol, living, bucatarie inchisa, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa de 18 metri cu acces din toate cele 3 camere.


Imobilul dispune de paza permanenta, lift modern, iar la subsol, apartamentul dispune de un loc de parcare.


Locatia permite accesul facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, are in apropiere parcul Herastrau, piata 1 Mai, numeroase restaurante, scoli si gradinite.


 



Arcul de Triumf inchiriere apartament cu pozitie excelenta

miercuri, 25 mai 2016

Vila Complex Rezidential Iancu Nicolae

Vila de inchiriat intr-un complex rezdential de 16 vile situate la 7 minute de centru commercial Baneasa. Complexul residential are aproximativ 6718 mp ,fiind compus din 16 vile ,piscina comuna ,alei interioare sala gimnastica paza si garaje subterane .



   Vila dispune de o suprafata construita de 400 mp ,find compusa din living ,4 dormitoare ,bucatarie complet mobilata si utilata birou ,4 bai terasa exterioara ,garaj subteran pentru 2 masini, lift interior pentru 4 persoane. Dintre finisajele folosite amintim tamplaria  Pinum, parchet lemn cires, scarile si treptele de asemnea sunt din lemn de cires statie individuala de epurare a apei, echipament electric legrand, interfon, telefon, cinci aparate de aer conditionat, centrala proprie Vaillant.



 









 





Vila Complex Rezidential Iancu Nicolae

marți, 24 mai 2016

Drumul Taberei vanzare apartament cochet cu 3 camere

Agentia Imobiliara OLIMOB are placerea sa va prezinte spre vanzare, un superb apartament cu 3 camere situat pe strada Sibiu, intr-un bloc retras dar cu acces stradal.



Apartamentul este foarte luminos, a fost transformat din tipul circular in semidecomandat. Se compune din vestibul, living generos cu extensie pe balconul inchis, hol ce faciliteaza accesul catre baia apartamentului si cele 2 dormitoare, al doilea hol, debara si bucatarie cu loc de luat masa.



Apartamentul a fost renovat acum doi ani, dispune de finisaje de buna calitate.



Este perfect pentru o familie cu un copil care apreciaza o locatie deosebita inconjurata de verdeata si care doreste sa aive acces atat catre zona de shoping cat si sa poata ajunge rapid la mijloacele de transport in comun.











Drumul Taberei vanzare apartament cochet cu 3 camere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...