joi, 31 martie 2016

inchiriere apartament 3 camere Aviatiei, metrou Aurel Vlaicu

Va prezentam spre inchiriere un superb apartament  situat in zona  Aviatiei  amplasat la etajul 2 intr-un imobil  nou de 4 etaje .Apartamentul are o suprafata de 116 mp plus o terasa de 11mp dispunand si de parcare la subsolul  blocului. Apartamentul se compune din:  2 dormitoare, 3 bai, zona living, 1 bucatarie, 1 terasa.Situat intr-o zona linistita apartamentul se preteaza pt persoanele care vor sa locuiasca in conditii de maxima calitate.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactatiiinchiriere apartament 3 camere Aviatiei, metrou Aurel Vlaicu

inchiriere apartament 3 camere lux Aviatiei, Cristal Palace

Va prezentam spre inchiriere un superb apartament  situat in zona  Aviatiei  amplasat la etajul 2 intr-un imobil  nou de 4 etaje .Apartamentul are o suprafata de 80 mp plus o terasa de 9mp dispunand si de parcare la subsolul  blocului. Apartamentul se compune din:  2 dormitoare, 2 bai, zona living, 1 bucatarie, 1 terasa.Situat intr-o zona linistita apartamentul se preteaza pt persoanele care vor sa locuiasca in conditii de maxima calitate.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactatiiinchiriere apartament 3 camere lux Aviatiei, Cristal Palace

vanzare apartament 2 camere Baneasa,Iancu Nicolae

Va propunem  spre vanzare un superb apartament de 2 camere situat in zona Baneasa, Iancu Nicolae.Apartamentul este decomandat si  se vinde complet mobilat si utilat.Apartamentul  este situat la etajul 3 intr-un bloc de 7 etaje. Apartamentul se compartimenteaza in felul urmator :hol, zona de living, bucatarie inchisa, o terasa generoasa, 2 bai si dispune si de loc de  parcare la subsolul imobilului.Apartamentul se afla intro zona linistita in apropierea Gradinii Zoologice,fiind aproape si de mijloacele de transport in comun, mall Baneasa, ambasada SUA.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactativanzare apartament 2 camere Baneasa,Iancu Nicolae

miercuri, 30 martie 2016

Apartament 3 camere Dorobanti cu terasa

O proprietate unicat, disponibila acum spre inchiriere. Situat la primul nivel al unei cladiri construite in anul 2004, apartamentul dispune de o suprafata utila de 115 mp, excelent distribuita intre camere. Un living generos de aproape 50 de metri patrati caruia i se alatura doua dormitoare de cate 14 metri, doua bai, bucatarie, o terasa generoasa cu vedere catre strada, plus dressing.


Dincolo de spatiile interioare, apartamentul vine la pachet cu o amenajare excelenta, care il transforma intr-un adevarat camin. Lemnul utilizat ca element principal atat in amenajare cat si in mobilarea apartamentului, aduc caldura si emotie proprietatii. De altfel, tocmai asta face ca apartamentul sa fie special: este un camin, nu doar un spatiu locativ.


Potrivit pentru nevoile oricarei familii, apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet, aparatura electronica fiind de ultima generatie.


In plus, acest apartament ofera posibilitatea unui garaj interior ce se inchiriaza separat, la pretul de 100euro/luna.


 Apartament 3 camere Dorobanti cu terasa

marți, 29 martie 2016

Iancu Nicolae - Potcoavei - vanzare vila exceptionala

Iancu Nicolae – vanzare vila Drumul Potcoavei – Reprezentare exclusiva!


0 % comision.


Va prezentam spre vanzare o vila aflata intr-o locatie premium ce iti oferta toata linistea si confortul necesar locuirii la standarde inalte.

In compartimentarea spatiului, arhitectul a realizat o flexibilitate si fluiditate a spatiului pe orizontala cat si pe verticala. De asemenea functionalitatea si independenta spatiilor au fost astfel rezolvate incat, o familie sa isi poata desfasura activitatile in conditii optime.

Imobilul se desfasoara pe demisol, parter si etaj:

– Demisol: garaj, adapostul ALA, camera tehnica si spatiu de depozitare.

– Parter: sas, birou, bucatarie inchisa, living de aproximativ 120 mp, piscina interioara si o terasa cu acces spre living si piscina. Suprafata utila a parterului este de 285 mp, iar terasele au 105 mp

– Etaj 1: 4 dormitoare (unul matrimonial cu baie, dresing si terasa proprie), 2 bai, dresing si trei terase. Suprafata utila a etajului este de 189 mp, iar terasele au 93 mp.Totul, de la concept si pana la constructia fizica, s-a realizat cu foarte mare atentie astfel incat rezultatul final sa fie la superlativ.

Curtea este complet amenajata, cu gazon, si arbusti ornamentali.Iancu Nicolae - Potcoavei - vanzare vila exceptionala

inchiriere apartament 3 camere Aviatiei, City Point

Va prezentam spre inchiriere un apartament spectaculos aflat la partierul unui bloc de 7 etaje situate in complexul  City Point in zona Aviatiei.Apartamentul este decomandat iar compartimentarea se face in modul urmator: 2 holuri, zona de living, bucatarie open space, 2 dormitoare,2 bai si o terasa de 60 mp.apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat iar in functie de necesitatile clientului se mai poate  aduce cate ceva. Apartamentul dispune de loc de parcare  si se preteaza celor mai rafinate gusturi.


Pentru mai multe informatii nu ezitati sane contactati.


 inchiriere apartament 3 camere Aviatiei, City Point

Inchiriere apartament 2 camere Baneasa ,Iancu Nicolae

Va prezentam spre inchiriere un superb apartament de 2 camere  aflat la etajul 5 intrun bloc de 7 etaje situat in zona Baneasa  in vecinatatea Gradinii Zoologice, Apartamentul are o suprafata utila de 56 mp si se compartimenteaza in modul urmator : hol. zona de living, bucatarie open space,1 dormitor, baie si balcon in care intrarea se face din ambele camere.apartamentul dispune si de parcare subterana


Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.Inchiriere apartament 2 camere Baneasa ,Iancu Nicolae

inchiriere apartament 3 camere Baneasa, Iancu Nicolae

Va propunem spre inchiriere un superb apartament  de 3 camere aflat la parterul unui bloc de 7 etaje, situat intr-o zona linistita in Iancu Nicolae in  apropierea gradinii zoologice.Apartamentul este decomandat si se compartimenteaza in urmatorul mod: zona de living, bucatarie open space, 2 dormitoare si o terasa superba. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, in functiede novoile chiriasului proprietarul este dispus sa mai aduca cate ceva pentru a va oferi confortul dorit.Apartamentul dispune si de loc de parcare . Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.inchiriere apartament 3 camere Baneasa, Iancu Nicolae

Titulescu Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

Titulescu Vanzare Apartament de 2 camere, confort 1, aflat etajul 8 din P+10 situat in zona Titulescu-Banu Manta. Apartamentul in suprafata utila de 60 mp este decomandat iar compartimentarea este exelenta lasand impresia de spatiu. Are vedere pe fata, este amplasat intr-un bloc construit in 1981 recent anvelopat, cu intrare din sosea dar ferit de zgomotul traficului.


Localizarea centrala este excelenta, aflandu-se intre Banu Manta si Piata Victoriei, fiind inconjurat de spatii verzi (Kiseleff, Herastrau) si avand acces facil la toate mijloacele de transport si la numeroase puncte de interes din Bucuresti.Titulescu Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

luni, 28 martie 2016

Vanzare apartament 2 camere Grozavesti

Blocul este format din 2 tronsoane compuse din apartamente cu 2, 3 sau 4 camere si garsoniere. Exista parcare subterana pe 2 niveluri, la subsol si demisol, precum si parcare exterioara.


Structura de rezistenta a blocului consta in fundatie tip radier general (cu grosimea de 1 m), turnat peste pamant compactat, si pereti de beton armat. Rezistenta la cutremure este de 8,5 grade pe scara Richter.


Hidroizolatie traditionala pe baza de membrana bituminoasa pentru terase, balcoane si fundatie.


Termoizolatia exterioara cu polistiren expandat cu o grosime de minim 10 cm acoperit cu tencuiala si vopsea acrilica.


Balcoanele si terasele vor fi prevazute cu scurgeri ce ajung direct in canalizare.


Imobilul va fi racordat la reteaua de canalizare si apa a orasului.


Compartimentarile vor fi facute cu pereti din beton si BCA YTONG.


Finisajele vor fi de caliate, similare proiectelor noastre anterioare din zona de nord a Bucurestiului: fatada moderna, granit pe holuri, balustrade de aluminiu eloxat, 2 lifturi hidraulice (Schindler de 8 persoane) pentru fiecare scara, gresie si faianta import Spania si Italia.


Apartamentele de la parter sunt prevazute cu terasa si gradina.


Accesul in cele 2 subsoluri se va face pe rampe moderne, cu degivrare pentru perioada de iarna.


Fiecare apartament va fi contorizat separat pentru apa, gaz si curent electric si va avea centrala proprie, marca Buderus, putere 25 kW pentru garsoniere si 2 camere, respectiv 28 kW pentru apartamentele cu 3 si 4 camere.


Instalatia elctrica va fi in pardoseala prin teava PVC si va fi din conductor de cupru.


Instalatia de scurgere a condensului pentru aparatele de A/C va fi racordata direct la canalizare.


Ferestrele vor fi prevazute cu tamplarie termopan cu geam tripan.


Modul de compartimentare al bucatariilor, prezentat in schitele atasate, poate fi modificat in functie de preferintele cumparatorului, respectiv bucatarie inchisa sau deschisa.


 


Apartamentele cu 2 camere au suprafete cuprinse intre 44,70mp si 88,70mp. Preturile acestora variaza in functie de suprafata si etaj,  pornind de la 47.400Euro+TVA pana la 83.800Euro+TVA.


Loc parcare subsol = 10.000Euro+TVA        Loc parcare exterior = 6.000Euro+TVA 


Finalizare: Decembrie 2016


Zona: Grozavesti – Politehnica


Nr. Camere: 2


Constructie: finalizare Decembrie 2016


Suprafata: 44,70 mpc / 35,50 mp utili


Regim inaltime: 2S+P+7E


Etaj:1


Pret =  47.400 Euro+TVAVanzare apartament 2 camere Grozavesti

Dorobanti Perla inchiriere apartament 3 camere cu terasa.

Va  prezentam spre inchiriere  un apartament aflat in zona Dorobanti   Perla, bloc de dupa 1980 compus din 3 camere decomandate. Balcon si terasa de 12 mp


Apartamentul  este renovat de curand,  se afla la etajul 8/10, masurand nu mai putin de 90 mp


 Dorobanti Perla inchiriere apartament 3 camere cu terasa.

Pipera Junior - inchiriere vila 5 camere

 


Vila este compusa din , P+E+M, are  5 camere, in suprafata totala de  135 mp


Curte libera 100 mp,un loc de parcare in fata proprietatii.


Vila se inchiriaza cu  bucatarie mobilata si utilata inclusiv masina de spalat vase) cu aparate de aer conditionat in toate camerele,


Fiecare nivel are o suprafata de 45 mp.


Compartimentare:


Pater:living, bucatarie,grup sanitar, casa scarii acces terasa


Etaj: Doua dormitoare si baie;


Mansarda: doua dormitoare si  baie.Pipera Junior - inchiriere vila 5 camere

Iancu Nicolae - Potcoavei - vanzare vila exceptionala

Iancu Nicolae – vanzare vila Drumul Potcoavei – Reprezentare exclusiva!


0 % comision.


Va prezentam spre vanzare o vila aflata intr-o locatie premium ce iti oferta toata linistea si confortul necesar locuirii la standarde inalte.

In compartimentarea spatiului, arhitectul a realizat o flexibilitate si fluiditate a spatiului pe orizontala cat si pe verticala. De asemenea functionalitatea si independenta spatiilor au fost astfel rezolvate incat, o familie sa isi poata desfasura activitatile in conditii optime.

Imobilul se desfasoara pe demisol, parter si etaj:

– Demisol: garaj, adapostul ALA, camera tehnica si spatiu de depozitare.

– Parter: sas, birou, bucatarie inchisa, living de aproximativ 120 mp, piscina interioara si o terasa cu acces spre living si piscina. Suprafata utila a parterului este de 285 mp, iar terasele au 105 mp

– Etaj 1: 4 dormitoare (unul matrimonial cu baie, dresing si terasa proprie), 2 bai, dresing si trei terase. Suprafata utila a etajului este de 189 mp, iar terasele au 93 mp.Totul, de la concept si pana la constructia fizica, s-a realizat cu foarte mare atentie astfel incat rezultatul final sa fie la superlativ.

Curtea este complet amenajata, cu gazon, si arbusti ornamentali.Iancu Nicolae - Potcoavei - vanzare vila exceptionala

Iancu Nicolae - Sun Flower - inchiriere vila premium

Sun Flower – Iancu Nicolae vila in ansamblu residential de inchiriat.Vila este compusa din parter, etaj si mansarda si se inchiriaza nemobilata, cu exceptia bucatarieiParter : living cu semineu si access pre terasa,  bucatarie inchisa mobilata si utilata complet, grup sanitar.La etaj avem trei dormitoare si doua bai.Mansarda  este formata din o camera mare si spati de depozitare.Ansamblul residential este de foarte buna calitate.Curte proprie, amenajata.Parcare pentru doua masiniIancu Nicolae - Sun Flower - inchiriere vila premium

vineri, 25 martie 2016

Herastrau apartament cu 2 camere

Situat in zona de Nord, langa Parcul Herastrau, va prezentam un apartament amplasat in cadrul unui complex rezidential nou, la etajul 5.


Cu o suprafata utila de 68 mp, apartamentul dispune de usa blindata la intrare, aparate de aer conditionat,  interfon, prize pentru internet, cablu TV si telefon, gresie si faianta, tapet,parchet.


Apartamentul se compune din living, bucatarie inchisa, dormitor, baie si balcon. In subsol beneficiaza de loc de parcare.


Se vinde complet mobilat cu mobilier nou si de foarte buna calitate, bucatarie echipata cu aparatura electrocasnica.


 


 Herastrau apartament cu 2 camere

inchiriere garsoniera Aviatiei

Va propunem spre inchiriere, o superba garsoniera aflata  in zona Aviatiei aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu, intr-un imobil construit in anul 1987 confort 1 sporit, decomandat.Garsoniera se afla la  etajul 3 din 4 si are  o suprafata de 55 mp. Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, scoli, gradinita. Garsoniera dispune si de loc de parcare.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactatiinchiriere garsoniera Aviatiei

miercuri, 23 martie 2016

Inchiriere apartament in bloc nou, langa Parcul Cismigiu

Va prezentam spre inchiriere, un apartament cu 2 camere, situat in imediata apropiere a Pacului Cismigiu.


Datorita pozitiei si numeroaselor mijloace de transport in comun, accesul in orice colt al Bucurestiului se face foarte usor,  nu pierzi mult timp in trafic si esti foarte aprope de multe institutii publice: facultati, tribunal, teatre, cinematografe.


Apartamentul se afla la etajul 3 al unui bloc nou,  construit in anul 2006  in zona ultracentrala, aproape de Facultatea de Drept.


Cu o suprafata utila de 75 mp, apartamentul este compartimentat astfel: hol la intrare, un living generos ce are o suprafata de 40 mp, bucatarie deschisa, camera si baie. Totodata,  apartamentul beneficiaza si de un loc propriu de parcare, situat la demisol.


Dotarile  si finisajele alese sunt de calitate premium: centrala termica proprie, tamplarie cu geam termopan, jaluzele verticale, spoturi, aer conditionat, gresie si faianta, parchet,  sistem de alarma.


Apartamentul  poate fi folosit atat pentru activitate de birouri cat si cu destinatie de locuinta.


Se inchiriaza nemobilat, cu bucatarie utilata.


 Inchiriere apartament in bloc nou, langa Parcul Cismigiu

Turda Vanzare Apartament 4 camere BucurestiOlimob va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere, situat in zona Turda, zona linistata si civilizata cu vecini de calitate, la doar doi pasi de parcul Regina Maria, asezat la parterul unui imobil construit in anul 1983, confort 1, semidecomandat, cu o suprafata de aproximativ 100 mp, cu 2 grupuri sanitare, numeroase spatii de depozitare si o bucatarie extrem de spatioasa rezultata in urma desfintarii unei debarale.


Apartamentul se preteaza excelent pentru sediu firma/birouri avand in vedere ca este la parter iar singurul apartament cu care se invecineaza in mod direct este la etajul superior.


Ca vecinatati ale imobilului se enumera:


-parcurile 9 Mai, Crangasi, Regina Maria, Herastrau;


-gradinite, scoli, licee,


-piete,magazine,supermarketuri;


-farmacii, spitale,


-accesul la mijloacele de transport se face cu usurinta (tramvai 41, RATB, metrou Grivita), etc. ID intern: PI0009.Turda Vanzare Apartament 4 camere Bucuresti

Tunari -Otopeni - Sydney vila duplex de vanzare

 


Tunari  – Otopeni – va prezentam spre vanzare o vila tip duplex, compusa din parter si etaj.


Vila are in componeta trei dormitoare, trei bai, doua balcoane, living si bucatarie deschisa, spatiu tehnic si terasa de 24 mp.


Proprietatea este amplasata pe un teren in suprafata de 261 mp, ce are loc de parcare de 27 mp si terasa de 24 mp


Bucataria este mobilata si utilata complet, iar drormitoarele au dresinguri (dulapuri).


Vila nu a fost locuita pana acum si necesita mici reparatii.


 Tunari -Otopeni - Sydney vila duplex de vanzare

marți, 22 martie 2016

Mihalache Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti

Ion Mihalache Vanzare Apartament de 3 camere in suprafata utila de 62 mp, la etajul 2 din P+10. Imobilul confort 1 este semidecomandat si compartimentat in felul urmator: 2 dormitoate, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie, balcon si debara.


Este complet utilat iar recent a fost renovat cu finisaje de calitate si se poate vinde si mobilat in functie de cerintele cumparatorului, pretul suferind modificari. Blocul a fost reabilitat in anul 2014 , astfel costurile intretinerii fiind reduse.


Zona este linistita si civilizata.


Ca vecinatati se enumera:


-Piata Chibrit;


-Metrou(1 mai), tramvai, RATB;


-gradinite,scoli,licee,universitati;


-Parcul Herastrau;


-farmacii,spitale;


-magazine,supermarketuri, etc.Mihalache Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti

Centura Nord, vanzare hala industriala

Centura Nord, spatiu industrial de vanzare situat in zona de Nord a Bucurestiului cu acces facil la linia de centura Tunari. Supratata spatiului industrial este de 1000 mp cu posibilitatea de a amenaja Birouri. Structura spatiului industrial este din stalpi din beton cu inchidere perimetrala din panouri termoizolante tip sanwich.Spatiul industrial dispune de trape de fum, Podea beton tip quart helicopterizat, usi de acces TIR si incalzire prin centrala proprie,canalizare  si apa. Spatiul industrial dispune de curent trifazic 100 kva cu posibilitatea de extindere. Inaltimea spatiului este de 6metri.Centura Nord, vanzare hala industriala

luni, 21 martie 2016

Ibiza Sol Pipera 3 camere cu terasaApartamentul are doua dormitoare, o baie mare living si bucatarie deschisa, ambele cu access spre terasa.


Terasa este dotata cu barbeque.


Ansamblul  este dotat cu doua piscine, locuri de joaca pentru copii, sala fitness,


Proprietatea  se inchiriaza monbilata complet .


Parcare – un loc.Ibiza Sol Pipera 3 camere cu terasa

Piata Victoriei Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti

Piata Victoriei-Dr. Felix Inchiriere Apartament de 3 camere, decomandat, aflat la etajul 3 din p+ 9 in suprafata utila de 88 mp, amplasat intr-un bloc ingrijit, construit in anul 1987 si care beneficiaza de supraveghere video.


Apartamentul este bine compartimentat, avand 1 living spatios cu balcon, 2 dormitoare, 1 bucatarie incapatoare si 2 bai.


Acesta se afla intr-o stare impecabila, a fost renovat si mobilat de curand si nu a mai fost locuit, se prezinta ca nou.


Zona centrala este ideala avand acces la multe puncte de interes din Bucuresti, dar si la mijloace de transport, spatii verzi, scoli bune si multe altele.


Animalele de companie nu sunt agreate.Piata Victoriei Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti

Vanzare apartament 3 camere,Aviatiei

Va propumen spre vanzare un apartament de 3 camere situat in zona Aviatiei,pe Alexandru Serbanescu.Apartamentul are o suprafata de 90mp este decomandat se afla la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje si dispune si de loc de parcare.Compartimentarea apartamentului se face in urmatorul mod:hol,bucatarie inchisa , zona de living 2 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane.Apartamentul se afla  la cateva minute de statia de metrou Aurel Vlaicu,  statia RATB si  parcul Herastrau.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactatiVanzare apartament 3 camere,Aviatiei

Iancu Nicolae - Potcoavei - vanzare vila exceptionala

 


Iancu Nicolae – vanzare vila Drumul Potcoavei – Reprezentare exclusiva!


0 % comision.


Va prezentam spre vanzare o vila aflata intr-o locatie premium ce iti oferta toata linistea si confortul necesar locuirii la standarde inalte.

In compartimentarea spatiului, arhitectul a realizat o flexibilitate si fluiditate a spatiului pe orizontala cat si pe verticala. De asemenea functionalitatea si independenta spatiilor au fost astfel rezolvate incat, o familie sa isi poata desfasura activitatile in conditii optime.

Imobilul se desfasoara pe demisol, parter si etaj:

– Demisol: garaj, adapostul ALA, camera tehnica si spatiu de depozitare.

– Parter: sas, birou, bucatarie inchisa, living de aproximativ 120 mp, piscina interioara si o terasa cu acces spre living si piscina. Suprafata utila a parterului este de 285 mp, iar terasele au 105 mp

– Etaj 1: 4 dormitoare (unul matrimonial cu baie, dresing si terasa proprie), 2 bai, dresing si trei terase. Suprafata utila a etajului este de 189 mp, iar terasele au 93 mp.Totul, de la concept si pana la constructia fizica, s-a realizat cu foarte mare atentie astfel incat rezultatul final sa fie la superlativ.

Curtea este complet amenajata, cu gazon, si arbusti ornamentali.Iancu Nicolae - Potcoavei - vanzare vila exceptionala

vanzare apartament 3 camere,Baneasa

Va propunem spre vanzareun superb apartament cu 3 camere, situat in zona  spital Medicover Baneasa, intr-un imobil construit in anul 2009 confort lux.Apartamentul este decomandat si se afla la etajul 3 din 6 avand  o suprafata de 112 mp, cu 1 grup sanitar, 2 balcoane.Apartamentul se afla  la cateva minute de: scoala, gradinita, statia de metrou AurelVlaicu,  statia RATB si  parcul Herastrau. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactativanzare apartament 3 camere,Baneasa

sâmbătă, 19 martie 2016

Inchiriere vila in Pipera-Domus

Agentia imobiliara OLIMOB PROPERTIES va propune spre inchiriere vila Pipera  in Cartierul Rezidential Domus Stil,  dispusa pe P+1+M, are o suprafata construita de 190 mp.


Parterul este alcatuit din living de 50 mp cu iesire spre terasa, bucatarie, baie cu jacuzzi; etajul este compus din 2 dormitoare cu dressing propriu, baie,  iar la mansarda este compartimentata in doua dormitoare si o baie


Vila are dispune de loc de parcare si o curte proprie de 80 mp. Vila este complet mobilata si utilata.


 Inchiriere vila in Pipera-Domus

vineri, 18 martie 2016

Pipera vanzare apartament 3 camere Ibiza Sol

OLIMOB va propune spre Vanzare, apartament cu 3 camere, situat in cartierul Pipera ,zona Scoala Americana, intr-un imobil construit in anul 2009 confort lux Semidecomandat, etaj 3 din 3 cu o suprafata de 130 mp, cu 1, grup sanitar, 1 , balcon.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita.


 Pipera vanzare apartament 3 camere Ibiza Sol

Inchiriere apartament 2 camere cu vedere spre Parcul Herastrau

Situat intr-un bloc stradal pe Soseaua Nordului, cu vedere catre Parcul Herastrau, va propunem spre inchiriere, un apartament cu 2 camere ce are o suprafata utila de 90 la care se adauga o terasa de 21 mp.


Mobilat modern si utilat complet, apartamentul dispune de dotari si finisaje de foarte buna calitate.


Se compune din living cu dining, bucatarie deschisa, grup sanitar, dormitor cu baie proprie si terasa.


La subsol, beneficiaza de boxa si loc de parcare.


Imobilul dispune de paza permanenta cu monitorizare video.


 Inchiriere apartament 2 camere cu vedere spre Parcul Herastrau

Aviatorilor vanzare duplex 4 camere

Va prezentam spre vanzare, un apartament structurat  pe doua niveluri, amplasat in una din cele mai exclusiviste zone ale Bucurestiului.


Aflat la etajele 3 si 4 ale unui imobil nou, pozitionat la 200 de metri de Parcul Herastrau, apartamentul are o suprafata utila de 172 mp.


Pe primul nivel al apartamentului gasim un living generos, zona de luat masa, bucataria inchisa si grupul sanitar. La al doilea nivel sunt 3 dormitoare dintre care unul cu baie proprie si doua grupuri sanitare.


Desi zona este caracterizata printr-o circulatie intensa nu trebuie sa va preocupati pentru parcare deoarece aveti la dispozitie un  loc la subsolul imobilului.


 Aviatorilor vanzare duplex 4 camere

joi, 17 martie 2016

Domus vanzare vila Pipera

Va propunem spre vanzare o superba vila situata in Ansamblul rezidential Domus din Pipera, vila este ideala atat pentru locuinta cat si pentru investitie.


Vila este situata in complexul rezidential Domus Stil si iti pune la dispozitie 160 m2 utili pentru a te bucura de caldura si comfort. Suprafata construita de 210 m2 este distribuita pe parter+etaj+mansarda.


Parterul dispune de un living spatios si foarte luminos. Lumina naturala din abundenta creeaza o atmosfera linistita si relaxanta.  Zona de living are acces la terasa si curte. Bucataria este complet utilata si mobilata. Parterul este deservit de o baie.


La etaj se gasesc doua dormitoare cu dressing-uri separate, balcon si baie. Dormitoarele sunt generoase si la fel de luminoase. Pentru un plus de comfort acestea dispun de dressing-uri cu multiple spatii de depozitare.


Mansarda este de tip open space. Poate fi utilizata ca camera de joaca pentru copii, zona de recreere sau birou. Proprietatea dispune de finisaje de calitate si a fost renovata recent. Alte utilitati: aer conditionat, central proprie, Internet wireless si sistem de alarma. Deasemenea vila dispune de un loc de parcare.


Curtea este amenajata cu gazon si arbusti. Este o zona recreativa perfecta pentru copii cat si pentru adulti. Puteti sa va bucurati de jocurile in aer liber sau de un hobby nou – gradinaritul. In plus, complexul rezidential detine locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, paza permanenta si piscina.


Din punct de vedere al locatiei, vila este amplasata avantajos fata de infrastructura zonei. In apropiere se gaseste magazinul Mega Image iar proximitatea cu soseaua Pipera va permite accesul facil spre oras si alte puncte de interes cum ar fi Promenada Mall, Baneasa Shopping Centre, Ikea, aeroportul Baneasa si altele.


Experientele frumoase incep cu decizii spontane. Vino chiar astazi sa o vezi. Contacteaza agentul Olimob pentru o vizionare!


 


 Domus vanzare vila Pipera

miercuri, 16 martie 2016

Pipera - Inchiriere vila individuala

 


Va prezentam spre inchiriereo proprietate individuala aflata in zona Pipera Mircea Eliade.


Proprietatea se desfasoara pe 3 niveluri (parter, etaj si mansarda)fiind compusa din living, 5 dormitoare, 4 bai, terase, garaj, spatii de depozitare si camera tehnica.


Vila este renovata de curand si se inchiriaza mobilata complet..


Deasemenea aceasta proprietate este dotata cu piscina exterioara.


Garaj pentru doua autovehicule.


 Pipera - Inchiriere vila individuala

inchiriere apartament 3 camere Aviatiei

Va prezentam spre inchiriere un superb apartament de 3 camere situat la etajul 1 intr-un bloc  de 4 etaje.Apartamentul este decomandat si se compartimenteaza in felul urmator  2 holuri,bucatarie inchisa,2 dormitoare ,2 grupuri sanitare o boxa spatioasa si balcon pe fata. .Apartamentul se afla in zona Aviatiei pe Al. Serbanescu avand la 5 minute statia de metrou Aurel Vlaicu, mall Promenada si parcul Herastrau si dispune de loc de parcare.Apartamentul se inchiriaza  mobilat si utilat si se preteaza excelent unei familii cu copii


 


 inchiriere apartament 3 camere Aviatiei

Iancu Nicolae - Jolie Ville - vila cu 3 dormitoare de inchiriat

Va prezentam spre inchiriere o vila tip duplex,  compusa din parter si etaj aflata in ansamblul rezidential Gamma Delta de langa Jolie Ville


Parter: living, grup sanitar, bucatarie inchisa, garaj, loc de luat masa si terasa


Etaj 3 dormitoare si doua bai (un dormitor are baie proprie)


Vila se inchiriaza semimobilata, si este renovata de curand.


 Iancu Nicolae - Jolie Ville - vila cu 3 dormitoare de inchiriat

marți, 15 martie 2016

Chibrit Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti

Chibrit Inchiriere Apartament de 3 camere, confort 1, comandat, etaj 4 din 7 cu o suprafata utila de 70mp si balcon spatios. Situat pe Bulevardul Ion Mihalache in zona Metrou 1

Mai, intr-un imobil construit in anul 1967 .Apartamentul nu necesita investitii, a fost renovat de curand si se inchiriaza partial mobilat. Partea de bucatarie este complet mobilata si echipata, cu produse noi(tv in mobila, aragaz, frigider, hota, masina spalat vase, masina spalat rufe, aer conditionat). Cele trei camere sunt partial mobilate, astfel incat chiriasul decide de ce mobila are nevoie.Ca vecinatati se enumera:– Piata Chibrit,– mijloace de transport(tramvai, ratb, metrou),– spatii verzi (Herastrau),– scoli, licee, etc.

Chibrit Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti

joi, 10 martie 2016

vanzare apartament 3 camere Spitalul Militar

 Va prezentam spre vanzare un apartament de 3 camere decomandat situat in apropierea spitalului militar.Apartamentul se afla la parterul inalt  al unui bloc de 4 etaje si este compartimentat in urmatorul mod:hol,sufragerie,2 dormitoare, bucatarie, 2 baii, culoar, camara, vestibul, boxa situata Ia subsol  de 5,7mp.Apartamentul este complet mobilat si utilat,si are o suprafata utila de 78 mp.Apartamentul benecifiaza si de o curte interioara comuna cu ceilalti proprietari din imobil.vanzare apartament 3 camere Spitalul Militar

marți, 8 martie 2016

Vanzare apartament 3 camere Baneasa Greenfield Residence

Va propunem la vanzare un superb apartament in Greenfield Residence. Apartamentul are o suprafata utila de 90 mp  este decomandat iar cele 3 camere sunt mobilate si utilate lux si se compartimenteaza in urmatorul mod: hol, zona de living, bucatarie open space, 2 dormitoare din care unu transformat intr-o baie splendida, 2 bai si un balcon cu vedere la padure. Apartamentul se vinde complet mobilat si dispunde de cele mai bune finisaje(pereti placati cu piatra naturala, marmura si faianta )                                                                                                                                                      Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactatiVanzare apartament 3 camere Baneasa Greenfield Residence

duminică, 6 martie 2016

inchiriere apartament 3 camere Baneasa, Romatsa

Va propunem spre inchiriere un apartament de 3 camere situat la etajul 1 intr-un  boc de 4 nivele.Apartamentu este mobilat pt spatiu de birouri dar se poate goli daca este cazul.Apartamentul  se compune din living  ,2 dormitoare, bucatarie ,2 baii si doua balcoane  .Apartamentu se afla foarte aproape de statia RATB 112 ,Mega Image, si Roamtsa.Apartamentul se preteaza excelet pentru  birouri de avocatura , notariat etc.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactatiinchiriere apartament 3 camere Baneasa, Romatsa

inchiriere apartament 2 camere Privighetorilor, Baneasa

Va propunem spre inchiriere un splendid  apartament situat in zona Baneasa In complexul Privighetorilor .Apartamentul se afla la etajul 1 al unui bloc de 4  etaje si dispune de finisaje de lux. Apartamentul se inchiriaza utilat si mobilat  complet cu mobila de calitate.Apartamentul este decomandat si are o suprafata de 60mp dispunand si de loc de parcare la subsolul  imobilului.Apartamentul se preteaza  excelent persoanelor care iubesc natura si vor sa locuiasca  cat mai aproape de  Bucuresti. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactatiinchiriere apartament 2 camere Privighetorilor, Baneasa

inchiriere garsoniera Aviatiei, metrou Aurel Vlaicu

Va propunem spre inchiriere o superba garsonira, aflata la parterul unui bloc de 4 etaje din zona  Aviatiei. Garsoniera are o suprafata de 45 mp si dispune de toate utilitatile .Garsoniera se afla la 5 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu si la 2 min de statia RATB 112,301.Garsoniera se inchirieaza   utilata si mobilata. Garsoniera beneficiaza si de loc de parcare chiar in fata  geamului.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati


 inchiriere garsoniera Aviatiei, metrou Aurel Vlaicu

sâmbătă, 5 martie 2016

Aviatorilor inchiriere vila pentru restaurant Kiseleff

 Aviatorilor – Kiseleff oferta vila individuala de inchiriat pretabila pentru restaurant amplasata in un din cele mai ravnite  locatii din Bucuresti.Proprietatea a functionat ca si restaurant, existand in momentul acesta dotarile necesare pentru functionarea unui alt restautrant.

Aviatorilor inchiriere vila pentru restaurant Kiseleff

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...