luni, 29 februarie 2016

Vanzare apartament 2 camere Baneasa , Antena1, aeroport, mall Baneasa

Va propunem spre vanzare un apartament de 2 camere in cartierul Baneasa. Apartamentul este decomandat si se afla la parterul unui imobil de 2 etaje in imediata vecinatate a sediului Antena 1 . Apartamentul se afla la 2 minute de mijloacele de transport in comun, si la 5 minute de parcul Herastrau. Apartamentul are o suprafata de 45 mp si dispune de un balcon mare, si loc de parcare. Apartamentul se vinde nemobilat si necesita igienizat si renovat. Pentru mai multe informatiinu ezitati sa ne contactatiVanzare apartament 2 camere Baneasa , Antena1, aeroport, mall Baneasa

Domenii Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

Domenii Vanzare Apartament de 2 camere in suprafata construita de 110mp, dispus pe doua nivele (parter + subsol) amplasat in bloc s+p+2e+m, construit in anul 2014, situat intr-un cartier rezidential cu vecini de calitate din zona Arcul de Triumf.Apartamentul este compus din:-dormitor cu balcon,-living generos,-bucatarie open space-2 bai.Este complet mobilat si utilat si dispune de finisaje moderne.Unul din punctele forte ale apartamentului, il reprezinta terasa de aproximativ 10mp care poate fi folosita si amenajata dupa bunul plac.Ca vecinatati, se enumera:-Parcul Herastrau,-Manastirea Casin,-Piata Domenii,-Federatia de Rugby, etc.Domenii Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

Pipera Azur - vila 3 camere mobilata

In Pipera  – Ansamblul rezidential Azur va prezentam spre inchiriere o vila de mijloc compusa din doua dormitoare, baie, grup sanitar, living si bucatarie semideschisa.


Vila este renovata de curand si se inchiriaza cumplet mobilata si utilata.


Etajul este mansardat, inalt si luminos.


Paecare pentru 2 masini.


Curte amenajata, cu zona de barbeque


 Pipera Azur - vila 3 camere mobilata

vineri, 26 februarie 2016

Inchiriere apartament Baneasa 4 camere

Baneasa, Hotel Phenicia oferta inchiriere apartament 3 camere situat la etajul 4 din 8, cu o suprafata de 153 mp. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat impreuna cu 2 locuri de parcare unul subteran altul suprateran. Imobilul dispune de paza permanenta. 

 

Inchiriere apartament Baneasa 4 camere

joi, 25 februarie 2016

Satul Francez inchiriere apartament 3 camere mobilat

Situat intr-un bloc nou din zona Nordului, va prezentam spre inchiriere un apartament compus din 3 camere, complet mobilat si utilat.


Imobilul dispune de administrare, paza permanenta cu monitorizare video, gradina amenajata, un centru SPA cu sala de fitness,  sala de forta si sauna.


Cu o suprafata utila de 83 mp, apartamentul se compune din living cu bucatarie deschisa, un grup sanitar cu dus- destinat cu precadere oaspetilor, doua dormitoare ce impart o baie si un balcon.


In subsolul imobilului, apartamentul beneficiaza de un loc de parcare.


 Satul Francez inchiriere apartament 3 camere mobilat

Inchiriere apartament 2 camere Baneasa ,Petrom City

Va propunem spre inchiriere un apartament splendid de 2 camere la partierul inalt a unui bloc de 3 nivele in vecinatatea Petrom City. Apartamentul este decomandat si are o suprafata de 60 mp, compartimentarea apartamentului facandu-se in modul urmator: hol, zona de living, bucatarie open –space (delimitarea dintre bucatarie si zona de living facandu-se prin intermediu unui bar ) , dormitor, baie si un balcon generoas. Apartamentul este liber si se inchirieaza utilat si semimobilat(necesita o canapea in living). Apartamentul se preteaza persoanelor care vor sa locuiasca intr-o zona linistita si fara probleme cu parcarea din nordul Bucurestului si la un pret rezonabil.Inchiriere apartament 2 camere Baneasa ,Petrom City

Inchiriere apartament 3 camere pasaj Baneasa ,aeroport ,DN1,Mall Baneasa

Va propunem spre inchiriere un superb apartament de 3 camere cu o suprafata de 90 mp. Apartamentul este situat la etajul 1 al unui bloc de 4 nivele si se afla la 1 minut de mijloacele de transport in comun .Apartamentul se inchirieaza complet utilat si mobilat cu mobila de calitate si bun gust. Compartimentarea apartamentului se face dupa cum urmeaza : hol , zona living , 2 dormitoare , bucatarie si 2 bai si 2 balcoane . Apartamentul se preteaza excelent pentru o familie care doreste sa locuiasca in conditii de calitate intr-o zona din nordul Bucurestiului si la un pret rezonabil. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactatiInchiriere apartament 3 camere pasaj Baneasa ,aeroport ,DN1,Mall Baneasa

miercuri, 24 februarie 2016

Domenii Vanzare Apartament 4 camere

Domenii Vanzare Apartament de lux, cu 4 camere, in suprafata utila de 150 mp, semidecomandat, amplasat in bloc construit in anul 2015, la etajul 3 din 3 beneficiind de o terasa superba ce se intinde pe toata suprafata apartamentului.Design interior impresionant cu finisaje luxoase de inalta calitate, pardoselile din cele 4 camere fiind din stejar, iar in bai a fost folosit un lemn exotic rezistent la umezeala.Zona de bucatarie foarte luminoasa, prevazuta cu geam deasupra insulei este de tip open space, si este despartita de livingul spatios printr-un semineu elegant, construit de o firma specializata

.Ferestrele intregului apartament sunt de calitate si au montate jaluzele exterioare electrice.Avand in vedere suprafata generoasa de care dispune apartamentul, compartimentarea este bine realizata lasand impresia de spatiu.Apartamentul contine pe acelasi etaj si o camera tehnica mai mare de 8mp, in care se afla centrala, dar care poate fi folosita pentru depozitare, iar la subsol exista o a doua camera de depozitare de aceeasi dimensiune, dar si doua locuri de parcare.Este situat intr-o zona rezidentiala linistita, cu trafic redus.Ca vecinatati se enumera :– Piata Domenii,– Parcul Herastrau,– gradinite, scoli, licee,– Universitatea Romano-Americana, Universitatea Agronomie,– Ubisoft companie multinationala,– Casa Presei,– Romexpo, etc

Domenii Vanzare Apartament 4 camere

marți, 23 februarie 2016

Pipera Azur - vila 3 camere mobilata

In Pipera  – Ansamblul rezidential Azur va prezentam spre inchiriere o vila de mijloc compusa din doua dormitoare, baie, grup sanitar, living si bucatarie semideschisa.Vila este renovata de curand si se inchiriaza cumplet mobilata si utilata.Etajul este mansardat, inalt si luminos.Paecare pentru 2 masini.Curte amenajata, cu zona de barbequePipera Azur - vila 3 camere mobilata

Ion Mihalache Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

Ion Mihalache Vanzare Apartament 2 camere, confort 1, comandat, etaj 5 din 7 cu o suprafata utila de 47mp si balcon de 4,80 mp.

Situat pe Bulevardul Ion Mihalache, zona Metrou 1Mai, intr-un imobil construit in anul 1965 .

Apartamentul nu necesita investitii, a fost renovat anul acesta fiind ideal ca investitie sau pentru locuit.

Blocul a fost reabilitat in anul 2014 , astfel costurile intretinerii fiind reduse.

Ca vecinatati se enumera:

-Piata Chibrit;

-Metrou(1 mai), tramvai, RATB;

-gradinite,scoli,licee,universitati;

-Parcul Herastrau;

-farmacii,spitale;

-magazine,supermarketuri, etc.


 Ion Mihalache Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

Inchiriere apartament 4 camere Baneasa,Antena 1,aeroport Baneasa,pasaj Baneasa

Va propunem spre inchiriere un apartament de 4 camere in Baneasa foarte aproape de mijloacele de transport in comun ,parc Herastrau , aeroportul Baneasa ,DN1. Compartimentarea apartamentului este facuta in urmatorul mod : holul, livingul, 3 dormitoare, bucatarie,2 bai. Apartamentul este  situat la etajul 1 si are o suprafata de 120mp. Apartamentul este complet utilat si

mobilat modern si de bun gust si se preteaza persoanelor care vor sa locuiasca in zona de nord a Bucurestiului si in conditii de calitate.

Inchiriere apartament 4 camere Baneasa,Antena 1,aeroport Baneasa,pasaj Baneasa

Apartament 4 camere inchiriere Parcul Herastrau

Situat la etajul 2 al unui imobil amplasat im apropierea Parcului Herastrau, apartamentul propus spre inchiriere, are o suprafata utila de 110 mp la care se adauga o terasa de 46 mp.


Se compune din vestibul, living cu bucatarie deschisa, 3 dormitoare, 2 bai si terasa. Apartamentul se inchiriaza semimobilat, cu bucatarie mobilata si echipata cu electrocaznice.


Dispune de dotari si finisaje de buna calitate. Totodata, apartamentul beneficiaza de un loc propriu de parcare, situat in subsolul imobilului.


 Apartament 4 camere inchiriere Parcul Herastrau

luni, 22 februarie 2016

Piata Victoriei Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

Titulescu Vanzare Apartament 2 camere confort 1, aflat la etajul 13 din p+ 14, situat in zona Piata Victoriei.

Imobilul in suprafata utila de 53 mp este decomandat, amplasat intr-un bloc cu fundatie pe role rezistent la cutremure, construit in anul 1980 si care beneficiaza de paza 24/7.

Apartamentul este bine compartimentat, avand 1 living spatios cu balcon, 1 dormitor, 1 bucatarie incapatoare, 1 baie si 3 debarale.

Principala atractie a acestui apartament insa, este terasa de peste 50mp, care se intinde pe o laterala a apartamentului, iar singurul punct de acces fiind din acest apartament.

Zona centrala este ideala avand acces la multe puncte de interes din Bucuresti, dar si la mijloace de transport, spatii verzi, scoli bune si multe altele.


 


 Piata Victoriei Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

Parcul Herastrau inchiriere apartament 3 camere

Inchiriere apartament Soseaua Nordului. In apropierea Satului Francez, va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat la etajul 4 al unui bloc nou.

Apartamentul are o suprafata utila de 130 mp, beneficiaza de finisaje si dotari de buna calitate, mobilier modern, bucatarie mobilata si utilata.La subsol se afla boxa si locul de parcare.Blocul este nou, beneficiaza de paza permanenta cu monitorizare video, liftul cu statie din subsol.

Parcul Herastrau inchiriere apartament 3 camere

Iancu Nicolae - padurea Baneasa - vanzare vila exceptionala

 In zona Iancu Nicolae – padurea Baneasa va prezentam spre vanzare o proprietate deosebita:Vila a fost construita in 2005 si este compusa din de 8 camere si 4 grupuri sanitare, cu un regim de inaltime D+P+2E.Este compartimentata pe 2 etaje, are o suprafata construita de 217 m2 pe o suprafata a terenului de 1.619 m2.Este o vila de lux, care dispune de o curte generoasa, foarte bine intretinuta. Familia se poate relaxa in piscina pe care vila o detine, iar timpul petrecut cu cei apropiati va fi foarte placut pe una dintre cele 4 terase.Parterul este destinat activitatilor zilnice, dispunand de o bucatarie generoasa, living si o camera ce poate avea destinatia de birou sau dormitorEtajele 1 si 2 sunt destinate zonei de  seara si de relaxare, avand dormiotoarele, baile si cele trei terase cu  suprafete generoase de 5.85; 14.16, respectiv 71.82 m2.La demisol avem zona tehnica a casei, spatii de depozitare si garaje.Curtea are deschidere la padurea Baneasa si este dotata cu piscina, sauna, dusuri, zona pentru barbeque si curte cu pomi si gazon.Deasemena, mai avem doua locuri de parcare.Arhitectura aceste proprietati este absolut speciala.Iancu Nicolae - padurea Baneasa - vanzare vila exceptionala

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...