sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Garsoniera Floreasca - Barbu vacarescu

Agentia imobilara OLIMOB va supune atentiei in zona Floreasca – Barbu Vacarescu garsoniera amplasata intrun imobil nou.


Bucataria din garsoniera, este inclusa in camera de zi, pentru un plus de eficienta si confort. La cerere, dezvoltatorul poate separa bucataria de restul camerei prin pereti despartitori.


Cladirea dispune de parcare subterana cu lift multiparking marca Klaus.


Apartamentele din Floreasca – Barbu Vacarescu a fost special gandit pentru a fi un apartamente elegante cu ferestre mari luminoase si finisaje moderne.


Apartamentele  primitoare se afla in imediata vecinatate lacului Floreasca, la 5 minunte de parcul Verdi  in apropiere de: statie RATB, statie metrou  scoala, gradinita, magazin sau cluburi.


Apartamentul se afla la doar 5 minute de Kaufland Barbu Vacarescu, in nordul Bucurestiului – zona cu cel mai scazut nivel de poluare din oras.


Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana. Plus, Agentia Imobiliara OLIMOB iti va asigura primii chiriasi absolut gratuit.Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.


Această zonă sa dezvoltat foarte mult în ultimii ani, deaceea acest proiect fost gandit pentru a veni in ajutorul celor care lucreaza in zona de Nord si care trebuie sa strabata la orele de varf intregul oras pentru a ajunge la locul de munca. Floreasca este un cartier preponderent rezidential care se bucura de vecinatatea catre vest a zonei Dorobanti, in care se gasesc sucursalele celor mai multe banci, restaurante si cafenele, magazine alimentare, magazine de moda si centrul comercial din zona Aviatiei, Promenada Mall.


detalii apartamente pe saitul Floreasca Exclusive Residence


 Garsoniera Floreasca - Barbu vacarescu

vineri, 29 ianuarie 2016

Vanzare vila Pipera -Matei Millo

Pipera – Matei Millo – la 200 metri de padure.


Va prezentam spre vanzare o vila individuala ce a fost construita respectand in intregime proiecutl si reglementarile in constructii,

Vila este dispusa pe P+1+mansarda, compartimentata astfel:

Parter (83mp utili) = baie, birou, living cu bucatarie deschisa insumanad impreuna 60 mp, terasa acoperita cu acces din living de 14 mp, camera tehnica.

Etaj (78 mp utili) = 3 dormitoare cu suprafete de 18, 18, 16 mp, 2 dressing-uri mari, 2 bai cu suprafete de 5 mp respectiv 7,5 mp.

Pod mansardat 70 mp, nefinisat cu posibilitate de utilizare.

Costuri de intretinere mici (600 lei / luna de iarna grea – auditabil), datorita materialelor termoizolate folosite (polisitiren grafitat de 16cm, extrudat de 8, tamplarie Salamander 3D cu geam tripan, izolatie de celuloza 20+10cm la mansarda), pompa de caldura Zubadan, panou solar cu tuburi vidate, incalzire pardoseala, storuri electrice. Toate fazele constructiei pot fi vazute si verificate (peste 800 de poze + certificate de laborator pentru beton + documentatie DDE). Altele: tigla ceramica, granit in balcoane si la pervazurile geamurilor, alarma pe toate zonele, beci 14mp, canalizare si apa. Curte generoasa, amenajata.

Casa este locuita in prezent si nu este ipotecata.


 Vanzare vila Pipera -Matei Millo

Pipera ansamblu rezidential padurea Baneasa

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere deosebit, situate intr-un ansamblu rezidential etalon din zona Pipera, in imediata apropiere a padurii Baneasa.


Finisajele de calitate sunt omniprezente atat in interiorul apartamentului cat si pe spatiile comune.


Parchetul triplustratificat de la Tarket 14mm, tamplaria din aluminiu dur Shuko, bateriile Grohe, sistemul de climatizare Daikin, usa metalica Mega Door si toate finisajele folosite in apartamente cat si cele folosite pe spatiile comune, dau o nota de eleganta proiectului.


Spatiile comune generoase din fiecare bloc au fost atent finisate cu piatra naturala (travertin) si beneficiaza fiecare de un spatiu de relaxare si socializare mobilat si amenajat cu spatii de joaca pentru copii.


Curtea interioara a ansamblului este frumos amenajata cu spatii verzi, banci pentru relaxare, fantani arteziere si spatii de joaca pentru copii.


In pretul apartamentului este inclus un loc de parcare subteran.Pipera ansamblu rezidential padurea Baneasa

joi, 28 ianuarie 2016

Averescu Vanzare Apartament 2 camere

Averescu Vanare Apartament 2 camere confort lux situat la etajul 2 din P+ 7 situat in zona Arcul de Triumf. Imobilul, in suprafata utila de 52 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1965. Apartamentul este compus din: living, dormitor, bucatarie si baie. Imobilul dispune de utilitatile necesare si finisaje de lux. In imediata apropiere se afla , piata Domenii, parcul Herastrau, spitalul Elias, de asemeni gasim gradinite, scoli, licee, restaurante, magazine, farmacii, etc. Mijloace de transport: Metrou Aviatorilor, tramvai 41,24,42,45, RATB 783,205,282,300,N113.


 Averescu Vanzare Apartament 2 camere

miercuri, 27 ianuarie 2016

Primaverii inchiriere apartament 4 camere

Situat intr-un imobil nou cu doar trei etaje, in cartierul Primaverii, apartamentul propus spre inchiriere, dispune de o compartimentare functionala si lumina naturala.Cu o suprafata utila de 134 mp, apartamentul este decomandat si se compune din vestibul, living cu bar si bucatarie deschisa, 3 dormitoare, hol, 2 bai, grup sanitar si 2 balcoane.Securitatea datorata amplasarii a multor ambasade in imediata apropiere a imobillului este completata si de intimitatea data de prezenta a unui numar foarte mic de locatari.Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Dispune de un loc de parcare iar pentru locatarii imobilului exista la parter, piscina si sala de forta.Primaverii inchiriere apartament 4 camere

marți, 26 ianuarie 2016

Turda Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti

Turda Vanzare Apartament de 3 camere, decomandat, situat la parter din P+8 intr-un in bloc construit in anul 1982 in zona Turda.Imobilul, in suprafata utila de 67 mp are 3 camere, 2 bai, 1 bucatarie, 1 debara.Apartamentul dispune de toate utilitatile si de mici imbunatatiri aduse pe parcurs, ferestre din termopan, gresie si faianta, usa metalica la intrare.Este situat intr-o zona linistita, cu acces la toate mijloacele de transport, inconjurat de spatii verzi.Ca vecinatati se enumera:– parcurile 9 Mai, Crangasi, Regina Maria, Herastrau;– tramvai (41), R.A.T.B, metrou Grivita;– gradinite, scoli, licee;– Piata, magazine, supermarketuri;– farmacii, spitale, etc.Imobilul se preteaza si ca spatiu birouri.Turda Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti

Domenii Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

Domenii Vanzare Apartament de 2 camere, semidecomandat, situat la etajul 1 din P+ 6 intr-un bloc reabilitat termic, construit in anul 1965 in zonaDomenii. Imobilul, in suprafata utila de 43 mp are 2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, 1 balcon(cu vedere pe spate).Apartamentul este complet mobilat si utilat, si a fost renovat recent cu finisaje moderne de calitate.Pozitionarea este ideala, avand acces facil la:– mijloace de transport(ratb, tramvai, metrou),– gradinite, scoli, licee,– farmacii, spitale,– piata Domenii,– parcuri (Regina Maria, Herastrau), etc.

 

Domenii Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti

luni, 25 ianuarie 2016

Domenii Vanzare Apartament 2 camere

Domenii Vanzare Apartament de 2 camere, semidecomandat, situat la etajul 5 din s 6 intr-un bloc reabilitat termic, construit in anul 1965 in zona Domenii.Imobilul, in suprafata utila de 40 mp are 2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, 1 balcon(cu vedere pe spate).Apartamentul este complet utilat si a fost renovat de curand cu finisaje moderne.Pozitionarea este ideala, avand acces facil la:– mijloace de transport(ratb, tramvai, metrou),-gradinite, scoli, licee,-farmacii, spitale,-piata Domenii,-parcuri (Regina Maria, Herastrau), etc.Domenii Vanzare Apartament 2 camere

Azur - Pipera vila de inchiriat - nou in piata

Azur – Pipera Va prezentam spre inchiriere o vila insiruita aflata in ansamblul residential.

Vila este compusa din parter plus etaj, complet mobilata doua dormitoare, living, birou.


Mobila de foarte buna calitate.

Compartimentare :

Parter: open-space bucatariesi living, o baie cu dus si o debara

Etaj: trei cameresi o baie cu cada

Curte spate aprox. 50mp, (gazon + cuptor barbeque), din care aprox. 20mp cu terasa structura din lemn construita

Curte fata amenajata (gard + gazon)

1 loc de parcare in fata casei, cu posibiliate de parcare in cartier pentru a doua masina

Dotari: centrala proprie, canalizare, alimentare apa, cablu tv, internet, aer conditionat

Intrare in cartier cu paza si bariera.


Nu sunt agreate animale de companie.


Prima data propusa pentru inchiriere.Azur - Pipera vila de inchiriat - nou in piata

Pipera ansamblu rezidential padurea Baneasa

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere deosebit, situate intr-un ansamblu rezidential etalon din zona Pipera, in imediata apropiere a padurii Baneasa.


Finisajele de calitate sunt omniprezente atat in interiorul apartamentului cat si pe spatiile comune.


Parchetul triplustratificat de la Tarket 14mm, tamplaria din aluminiu dur Shuko, bateriile Grohe, sistemul de climatizare Daikin, usa metalica Mega Door si toate finisajele folosite in apartamente cat si cele folosite pe spatiile comune, dau o nota de eleganta proiectului.


Spatiile comune generoase din fiecare bloc au fost atent finisate cu piatra naturala (travertin) si beneficiaza fiecare de un spatiu de relaxare si socializare mobilat si amenajat cu spatii de joaca pentru copii.


Curtea interioara a ansamblului este frumos amenajata cu spatii verzi, banci pentru relaxare, fantani arteziere si spatii de joaca pentru copii.


In pretul apartamentului este inclus un loc de parcare subteran.Pipera ansamblu rezidential padurea Baneasa

vineri, 22 ianuarie 2016

1 Mai - Turda Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament amplasat in cartierul 1 Mai  zona Turda, semidecomandat, confort 1, situat la et. 6/7 avand o suprafata utila de 60mp, compus din  3 camere, 1 bucatarie openspace, baie, balcon cu vedere catre est. Blocul este anvelopat, apartamentul este renovat recent are instalatiile electrice si sanitare complet schimbate. Se vinde impreuna cu un loc de parcare. Zona linistita, cu multa verdeata. Merita vizionat.1 Mai - Turda Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti

Ion Mihalache Vanare Apartament 3 camere Bucuresti

Ion Mihalache . Averescu Vanzare Apartament de 3 camere, confort 1, decomandat, in suprafata utila de 82 mp + balcon 8mp, situat la etajul 5 din P+ 9 intr-un bloc solid, construit in anul 1980 si reabilitat termic in anul 2014. De-a lungul timpului apartamentului i-au fost aduse numeroase imbunatatiri, avand in toate camerele aer conditionat, parchet din lemn masiv in stare foarte buna, ferestre termopan cu rulouri din lemn, in balcon au fost montate termopane cu sticla low-e care nu permit razelor uv si caldurii sa intre in apartament. De asemeni baia si bucataria au fost renovate si mobilate modern, iar usa de la intrare a fost inlocuita cu una metalica. Apartamentul are vedere la bulevard, iar localizarea sa este excelenta, avand acces la toate mijloacele de transport si fiind inconjurat de multe spatii verzi. Vecinatati: -Pietele Domenii si 1 Mai; -Parcurile Herastrau, Kiseleff, Regina Maria; -Spitale Elias, Sfanta Maria; -Metrou Aviatorilor, Piata Victoriei(15min); -Gradinite, scoli, licee, universitati; -Manastirea Casin; -Arcul de Triumf -Federatia romana de Rugby.Ion Mihalache Vanare Apartament 3 camere Bucuresti

Turda Inchiriere Apartament 4 camere Bucuresti

Turda Inchiriere Apartament de 4 camere, confort 1 situat la etajul 1 din s 1, aflat in zona Turda. Imobilul, in suprafata utila de 135 mp este semidecomandat, amplasat intr-o vila construita in anul 1996. Apartamentul este compartimentat astfel: 4 camere spatioase, 1 bucatarie, 1 baie, 1 toaleta serviciu, hol si dressing. Se preteaza perfect ca sediu al unei firme, cu receptie incapatoare si 3 birouri. In cazul in care chiriasul are nevoie de spatiu de depozitare se poate folosi si mansarda care este de asemenea foarte spatioasa 130mp. In imediata apropiere se gaesc urmatoarele: -mijloace de transport, tramvaiele 24,42,45,41, ratb 205,282,300,n113, metrou Grivita 10 minute; -pietele Domenii si 1 Mai; -farmacii, spitale; -spatii verzi Herastrau, Kiseleff, Regina Maria; -gradinite,scoli; -magazine, supermarketuri, etc.Turda Inchiriere Apartament 4 camere Bucuresti

joi, 21 ianuarie 2016

Soseaua Nordului inchiriere apartament 2 camere

Situat in una din cele mai bine construite cladiri din zona Nordului, apartamentul propus spre inchiriere se afla la etajul 3.


Cu o suprafata utila de 80 mp, apartamentul este orientat catre est si beneficiaza de un balcon generos de 14 mp, unde iti poti consuma cafeaua sau lua masa in aer liber.


Este compus din living cu bucatarie deschisa, hol, dormitor, baie,balcon si la subsol beneficiaza de loc de parcare.


Se inchiriaza cu mobilier modern, bucatarie mobilata si echipata. Dispune de finisaje si dotari de buna calitate. In subsol, beneficiaza de un loc propriu de parcare.


Imobilul are paza permanenta si dispune de lift cu statie din subsol.


 Soseaua Nordului inchiriere apartament 2 camere

miercuri, 20 ianuarie 2016

Inchiriere nord 3 camere Iancu Nicolae - Jolie Ville

Va prezentam spre inchiriere un apartament compus din trei camere, decomandat situate stradal  pe Bd. Iancu Nicolae  – Intre Gradina Zoologica si Jolie Ville.


In suprafata de aproximativ 90 mp apartamentul are doua dormitoare (unul matrimonial cu baie proprie si access pre terasa), o terasa, un balcon, doua bai (una cu cada si una cu cabina de dus). Vederea este mixta.


Proprietatea este in acest moment nemobilata, cu bucatarie mobilata si utilata complet. Poate fi inchirat atat mobilat cat si nemobilat funchie de conditiile contractuale.


 Inchiriere nord 3 camere Iancu Nicolae - Jolie Ville

Azur - Pipera vila de inchiriat - nou in piata

Azur – Pipera Va prezentam spre inchiriere o vila insiruita aflata in ansamblul residential.

Vila este compusa din parter plus etaj, complet mobilata doua dormitoare, living, birou.


Mobila de foarte buna calitate.

Compartimentare :

Parter: open-space bucatariesi living, o baie cu dus si o debara

Etaj: trei cameresi o baie cu cada

Curte spate aprox. 50mp, (gazon + cuptor barbeque), din care aprox. 20mp cu terasa structura din lemn construita

Curte fata amenajata (gard + gazon)

1 loc de parcare in fata casei, cu posibiliate de parcare in cartier pentru a doua masina

Dotari: centrala proprie, canalizare, alimentare apa, cablu tv, internet, aer conditionat

Intrare in cartier cu paza si bariera.


Nu sunt agreate animale de companie.


Prima data propusa pentru inchiriere.Azur - Pipera vila de inchiriat - nou in piata

marți, 19 ianuarie 2016

Apartament 2 camere inchiriere Herastrau

Situat in zona de Nord, langa Parcul Herastrau, va prezentam spre inchiriere un apartament cu 2 camere.


Apartamentul se afla la etajul 2, are o suprafata utila de 79 mp, se compune din living, bucatarie, dormitor, baie si un balcon.


Caracteristici: tamplarie cu geam termopan, interfon, prize pentru telefon, internet si TV, gresie si faianta, parchet, obiecte sanitare, usa acces in apartament blindata.


Imobilul a fost construit in anul 2008 si dispune de lift modern, holurile de acces si scarile placate cu granit, paza cu monitorizare video.


Se inchiriaza complet mobilat cu bucatarie utilata. In subsolul cladirii, apartamentul dispune de un loc de parcare.


 Apartament 2 camere inchiriere Herastrau

vineri, 15 ianuarie 2016

Domenii Inchiriere garsoniera/spatiu comercial Bucuresti

Domenii Inchiriere Garsoniera/Spatiu comercial, semidecomandat, situat la etajul parter din P+ 1 intr-o vila construita in anul 1960, consolidata si renovata ulterior in anul 2008 de la caramida.Imobilul, in suprafata utila de 35 mp are 1 camere, 1 baie, 1 bucatarie, 1 spatiu depozitare.Imobilul dispune de toate utilitatile necesare si de un design unic cu finisaje de lux.Curtea de 22mp, poate fi amenajata si folosita in scopul dorit.Spatiul se preteaza ideal pentru salon de cosmetica,infrumusetare,make-up.Ca vecinatati se enumera:-Complex Agronomie,-Universitatea Romano-Americana,-Piata Chibrit,-Supermarketuri, Mega Image,-Metrou 1 Mai si alte mijloace de transport tramvai, RATB,-Farmacii, spitale, Elias, CF2,-Parcul Herastrau.Domenii Inchiriere garsoniera/spatiu comercial Bucuresti

Domenii Inchiriere Apartament 3 camere

Domenii Inchiriere Apartament de 3 camere, semidecomandat, situat la etajul 2 din P+ 2 intr-o vila construita in anul 1981 in zona Domenii.Imobilul, in suprafata utila de 110 mp are 3 camere, mai exact 1 dormitor matrimonial spatios si cochet, 1 dormitor secundar putin mai mic, separat de living printr-o usa glisanta, 1 living impunator prin dimensiuni dar si prin design, care se intinde pe aproximativ jumatate din suprafata totala a apartamentului, 1 baie 1 bucatarie, 1 spatiu de depozitare, 1 dressing, 2 balcoane din care unul poate fi amenajat ca o mica terasa.Imobilul dispune de toate utilitatile necesare, finisaje de lux si este protejat de un sistem de supraveghere video cu alarma.Locurile de parcare nu reprezinta o problema, vila dispune de 3 garaje, cate unul pentru fiecare apartament, dar si de o curte comuna spatioasa in care se pot desfasura diferite activitati, poate fi folosita pentru parcarea masinilor sau pentru depozitare.Pozitia pe harta este excelenta, avand acces la:-mijloace de transport tramvai, RATB, metrou (10-15min),-parcul Herastrau,-Piata Domenii,-biserica Casin,-gradinite, scoli, licee,-farmacii, spitale, etc.Domenii Inchiriere Apartament 3 camere

Pipera ansamblu rezidential padurea BaneasaVa prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere deosebit, situate intr-un ansamblu rezidential etalon din zona Pipera, in imediata apropiere a padurii Baneasa.


Finisajele de calitate sunt omniprezente atat in interiorul apartamentului cat si pe spatiile comune.


Parchetul triplustratificat de la Tarket 14mm, tamplaria din aluminiu dur Shuko, bateriile Grohe, sistemul de climatizare Daikin, usa metalica Mega Door si toate finisajele folosite in apartamente cat si cele folosite pe spatiile comune, dau o nota de eleganta proiectului.


Spatiile comune generoase din fiecare bloc au fost atent finisate cu piatra naturala (travertin) si beneficiaza fiecare de un spatiu de relaxare si socializare mobilat si amenajat cu spatii de joaca pentru copii.


Curtea interioara a ansamblului este frumos amenajata cu spatii verzi, banci pentru relaxare, fantani arteziere si spatii de joaca pentru copii.


In pretul apartamentului este inclus un loc de parcare subteran.Pipera ansamblu rezidential padurea Baneasa

miercuri, 13 ianuarie 2016

Garsoniera Monte Carlo Palace

Oferta de exceptie inchiriere garsoniera de lux, 45 mp,  cu  balcon mare care asigura un view de exceptie asupra Zonei de Nord a Bucurestiului, garsoniera se inchiriaza complet mobilata utilata  este situata  in incinta hotelului de 5 stele Monte Carlo Palace, dispune de  intimitatea unei locuinte private. Garsoniera este situata in nodrul capitalei, in aproprierea Pietei Presei Libere si a arcului de Triumf.Viitorul chirias se poate bucura de serviciile hoteliere de exceptie oferite de personalul hotelului Monte Carlo Palace precum ar fi:-room service, receptie, acces gratuit la sala de fitnes, serviciu de car rental, paza permanenta la intrarea in imobil, supraveghere video, parcare proprie.Pentru a vedea acest concept unic pe piata din Romania va invit la vizionare.Garsoniera Monte Carlo Palace

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...