luni, 31 august 2015

Eminescu inchiriere apartament 4 camere, cu intrare separata

Pe strada Coloniei, intre Toamnei si strada Viitorului, va prezentam spre inchiriere un apartament situat la etajul 1 al unei vile construita in perioada interbelica.Recent achizitionat, apartamentul a fost renovat si imbunatatit, astfel instalatiile electrice si cele sanitare au fost schimbate in totalitate. Pe timpul procesului de renovare au fost montate ferestre cu geam termopan, centrala termica, calorifere, parchet, gresie si faianta noi.Structurata pe demisol, parter, etaj si mansarda, vila a fost edificata in anul 1938 si prezinta un numar de doar 4 apartamente.Cu aces separat si direct din strada, apartamentul are o suprafata utila de 110 mp. Este compus dintr-un numar de 4 camere, 2 holuri, baie, grup sanitar, bucatarie si balcon.Datorita compartimentarii si a ferestrelor largi, apartamentul este foarte luminos. Se preteaza a fi utilizat pentru activitati de birou, cabinet de avocatura, arhitectura, notariat etc.Eminescu inchiriere apartament 4 camere, cu intrare separata

duminică, 30 august 2015

Aviatorilor apartament vanzare langa Parcul Herastrau

Situat intre bulevardul Aviatorilor si Kiseleff, va prezentam spre vanzare, un apartament luminos si spatios, pozitionat la etajul 3 in bloc nou. Situat la 300 de metri pana la Parcul Herastrau, apartamentul are o suprafata construita de 180 mp.Se compune din living, dining room, bucatarie, 3 dormitoare, dressing, 3 bai si balcon. La subsol beneficiaza de boxa si 2 locuri de parcare.Apartamentul are finisaje de calitate si dotari moderne: sistem centralizat de climatizare, aparate de aer conditionat, usa blindata la intrare, interfon, gresie si faianta, granit, parchet, prize pentru telefon, TV si internet.Blocul este nou, construit in anul 2005, are lift modern cu statie din subsol, placari pe spatiile comune cu granit, balustrada inox, supraveghere video.Aviatorilor apartament vanzare langa Parcul Herastrau

vineri, 28 august 2015

Vanzare teren Iancu Nicolae

Vanzare teren Iancu Nicolae adiacent situat pe drumul Potcoavei la 5 minunte de Jolie Ville si 10 minunte de Gradina Zoo. Terenul propus pentru vanzare are o suprafata de 700mp, este amplasat pe strada Cantacuzino, are o deschidere de 32 ml, cea ce confera posibilitatea ca terenul sa fie lotizat in doua loturi cu deschidere de 16ml. Conform certificatului de Urbanism potentialul de ocupare al terenului maxim (P.O.T) este de 40%, coeficientul de utilizare al terenului (C.U.T) fiind de 2.2.


Terenul are toate utilitatile la strada, gaze, canalizare, curent electric. Este singurul teren liber din zona, in apropiere sunt doar constructii noi P+2 cu strazi asfaltate si cu acces direct din Iancu Nicolae. Terenul este prezentat in exclusivitate de Agentia Imobiliara Olimob si se percepe 0% comision pentru comparator.


 


 


 Vanzare teren Iancu Nicolae

Vanzare teren Otopeni, loturi de casa

Teren de vanzare in Otopeni, zona Odai.


Zona este intr-o crestere accelerata, doua complexe rezidentiale fiind construite si partial vandute in ultimii ani.


Terenul este parcelabil, propunerea fiind de loturi de 420mp, existand si posibilitatea de a fi extinse, dupa dorinta. Utilitatile sunt prezente la mica distanta de teren.


Pentru aceasta proprietate NU SE PERCEPE COMISION!


 


 Vanzare teren Otopeni, loturi de casa

joi, 27 august 2015

DN1 teren de vanzare Otopeni

Otopeni, teren de vanzare situat pe Dn1 in apropiere de Mega Image Otopeni, terenul are o suprafata de 808 mp,  cu o deschidere la DN1 12.


Amplasarea terenului si deschiderea la Dn1 face ca terenul sa fie ideal pentru cei care isi doresc un spatiu de birouri si/sau sowroom. Conform cerificatului de urbanism pe teren se poate construi un imobil P+3 cu un POT de 80 % si un Cut de 1,6. Terenul beneficiaza de toate utilitatile.


 DN1 teren de vanzare Otopeni

Herastrau, inchiriere apartament cochet, cu 2 camere
Herastrau, inchiriere apartament cochet, cu 2 camere

Iancu Nicolae vanzare/inchiriere vila

Pipera Iancu Nicolae , vila de vanzare/inchiriere cu o suprafata constuita de 400 mp dispusa pe subsol, parter etaj si mansarda .


  • Parterul este alcatuit din living ,dining , birou ,bucatarie cu acces pe terasa si baie,

  • Etajul din 3 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie si 2 baii.

  • Mansarda este alcatuita din living si un dormitor

  • Subsolul este alcatuit din camera tehnica si alte 3 camere care se folosesc pentru depozitare si fitnes si o crama amenajata si utilata.

Terenul aferent este de 633mp ,in care avem amenajat aleea de acces la garaj marginita de flori ,si terasa.aceesul la propietate se face pe un drum privat direct din Iancu NicolaeVila se vinde/inchiriaza complet mobilata si utilata.


 Iancu Nicolae vanzare/inchiriere vila

miercuri, 26 august 2015

Aviatorilor, Nice Three Room Apartment for Rent

Be the first who discovers this pretty and cozy three room apartment located on the Aviatorilor Avenue. We present you a great opportunity to rent an apartment near to one of the greenest areas in Bucharest which developed a lot the last years. The apartment is situated on the first floor of a block of flats with 4 floors. Its surface counts 137 square meters which are shared between the following detached rooms: living area, two bedrooms, an open planed kitchen, a bathroom, a half-bathroom, an office area, a hall and a terrace. The living is very spacious; it comprises a dining area and direct access to the open kitchen which is fully furnished and equipped. Additionally the living has direct access to the terrace from where opens a beautiful panorama of the Aviatorilor Avenue. The bedrooms are large and bright. On the hall there is a special office area where you can work quietly or let your child do his homework. The hall disposes of a round wall which creates an impression of continuity and spaciousness. There are also many storage spaces on the hall. The bathroom is fitted with bathtub and shower. Even this is a busy area you don’t have to worry about the parking, the apartment disposes of an underground parking spot.


The location of this property allows easy access to the local amenities. There are many restaurants, cafés, Spa salons, schools, kindergartens and shops. Besides this, two beautiful parks Herastrau and Kiseleff are very close.


Come and have a look right now. Contact our agent for a showing or for more details. Our customer service is available in English, Spanish, Russian, Romanian and French.


 Aviatorilor, Nice Three Room Apartment for Rent

Inchiriere vila cu piscina Iancu Nicolae

Va prezentam spre inchiriere o vila individuala, situata in complex rezidential, Iancu Nicolae 43, amplasata pe un teren de 850mp.Vila este pe structura P+E, are o suprafata utila de 287mp,suprafata construita 343mp.Vila este foarte bine impartita, cu finisaje premium si suprafete vitrate mari.La parter gasim zona de living cu acces spre terasa amenajata din curte, unde se poate servi masa in zilele de vara,bucataria si zona de dining, o camera care poate avea diferite destinatii (birou sau camera de locuit),o baie generoasa care deserveste parterul,camera centralei ,spalatoria, 2 garaje cu acces direct in casa.Accesul la etaj se face pe o scara foarte frumoasa bine vitrata, din marmura. La etaj avem 5 dormitoare generoase,

2 balcoane si grupurile sanitare. Finisajele sunt de foarte buna calitate, gresie, faianta, marmura, usi interioare lemn, parchet lemn masiv in stare foarte buna, aparate de aer conditionat care deservesc intreaga casa , semineu, rulouri electrice la geamuri.Vila dispune de piscina proprie,curtea este foarte bine ingrijita, cu gazon,de jur imprejurul curtii sunt plantati copaci, fapt ce ofera intimitate.

Inchiriere vila cu piscina Iancu Nicolae

Inchiriere vila Pipera Class

Va prezentam spre inchiriere o vila tip duplex compusa din parter si etaj, aflata in Pipera  – in ansamblul rezidential ClassProprietatea are trei dormitoare, unul dintre acestea avand baie proprie, trei bai si doua balcoane, living, bucatarie mobilata si utilata si garaj.Proprietatea se inchiriaza nemobilata.Curtea este amenajata si are deschidere la lacInchiriere vila Pipera Class

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...