marți, 30 iunie 2015

Pipera inchiriere apartament 3 camere padure

Pipera in zona Scoala Americana oferta inchiriere apartament  3 camere  situat la marginea padurii Baneasa, intr-un imobil constructie 2014 dispus pe S+P+6 E; apartamentele au o suprafata construita de 105 mp din care suprafata balconului este de 10 mp.  Apartamentele dispun de living, bucatarie deschisa, doua dormitoare si doua bai. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Suprafetele apartamentului  sunt generoase, camerele sunt luminoase si finisajele folosite sunt de calitate superioara. Imobilul dispune de receptie proprie, acces securizat, spatiu de recreere amenajat in curtea din spate in padure.Apartamentul se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare.Complexul rezidential se afla in imediata vecinatate a Scolii Americane  si Mega Image, la  numai 15 minute de Baneasa Shopping City si cu acces direct la Centura de Nord  a Capitalei.Exista posibilitatea ca apartamentul sa se inchirieze si in regim hotelier. 

 

Pipera inchiriere apartament 3 camere padure

Tei inchiriere apartament lux

Tei in spatele Facultatii de Constructii, va propunem spre inchirire un superb apartament de 2 camere, amplasat la etajul 1 al unei vile de dispusa pe parter si doua etaje. Apartamentul are o suprafata  utila de 50 mp, se inchiriaza complet mobilat si utilat. Apartamentul dispune de finisaje de calitate, mobilierul a fost special  ales pentru a transforma apartamentul intr-0 locuinta ideala pentru cei care doresc sa locuiasca in zona. Apartamentul se afla in apropiere de mijloacele de transport in comun la 5 min de parcul Tei si 10 min de parcul Circului. Tei inchiriere apartament lux

Inchiriere vila Pipera cartier Domus

Va prezentam  spre inchiriere o vila complet utilata si mobilata de 5 camere, situata in zona Pipera, ansamblul rezidential Domus

Vila este amplasata pe un teren de 250 mp cu un regim de inaltime P+1+M, finalizata in anul 2007, fiind compartimentata dupa cum urmeaza:La parter intalnim un hol, living generos, o bucatarie si un grup sanitar.La etajul 1 avem un hol din care se face intrarea in 3 dormitoare si 2 bai,La mansarda este un dressing si un zona open-space pentru relaxare.Finisajele folosite sunt de buna calitate, iar dintre dotari putem aminti: centrala proprie, 3 aparate de aer conditionat, masina de spalat vase, mobilier de la Mobexpert.Imobilul este situat intr-un ansamblu rezidential pazit, avand acces facil catre rondul OMV si zona de Nord a Capitalei.

Inchiriere vila Pipera cartier Domus

Inchiriere vila Pipera Ibiza Golf AISBVa prezintam  spre inchiriere , o vila situata in zona Pipera-Tunari in ansamblul rezidentia Ibiza Golf situate in spatele AISB ce se intinde pe 20000mp.


Vila compusa din P+1+M beneficiaza de servicii de administrare, paza, 2 piscine comune atat pentru adulti cat si pentru copii, loc de joaca, gratar.


Vila are o suprafata utila de 280mp si este complet, mobilata si utilata.


La parterul vilei se afla un living luminos , bucatarie complet mobilata si utilata, birou/dormitor, baie cu dus si garaj.


La primul etaj sunt 3 dormitoare si 3 bai, dressing si balcon cu vedere in curtea interioara.


Mansarda este un spatiu deschis care dispune de o terasa si spatiu depozitare. Vila se afla in spatele Scolii Americane si este la cateva minute de mers de statia de autobuz si la 8 minute de condus de Baneasa Shopping Center.Inchiriere vila Pipera Ibiza Golf AISB

Inchiriere vila Pipera Iancu Nicolae ClimaVa prezentam spre inchiriere o vila aflata in ansamblul residential Clima – aflat intre Bd Iancu Nicolae si Padurea Baneasa, foarte aproape de Scoala Britanica


Vila este compusa din  parter si etaj, are 5 camere, 4 bai, sauna, piscine, gradina aamenajata si terasa mare, totul pe o suprafata de teren de 1000 mp.


Amenajari de cea mai buna calitate.Inchiriere vila Pipera Iancu Nicolae Clima

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...