marți, 8 aprilie 2014

Vila Iancu Nicolae

Agentia Imobiliara OLIMOB va ofera in Iancu Nicolae la  inchiriere o vila in apropiere de gradina Zoologica-Baneasa, vila are o suprafata construita de 800mp din care 670 mp este suprafata utila a proprietatii.

Vila a fost constuita in anul 2001 si a fost complet renovata in anul 2013, este dispusa pe demisol, parter si mansarda
  • • DEMISOL este alcatuit din sala de sport cu sauna 380V pentru 4 persoane din lemn natur, bar cu un spatiu de relaxare , camara racoroasa pentru depozitare alimente, camera tehnica cu centrala termica si boiler, instalatie de tratare a apei, spalatorie prevazuta cu cabina de dus .
  • • PARTERUL este format din living cu semineu cu lemne si incalzire in pardoseala, birou, dressing, bucatarie generoasa de 30mp cu loc de luat masa , debara, baie de serviciu cu dus si terasa acoperita.
  • • ETAJUL cuprinde dormitor matrimonial de 30 mp cu baie proprie si balcon, 3 dormitoare plus o camera de studiu si un spatiu deschis de aproximativ 45 mp. plus o baie.

Terenul aferent vilei din Iancu Nicolae are o suprafata de aproximativ 1000 mp cu deschidere de 32 m amenajat astfel cu zona de drive–way, garaj pentru 2 masini, un spatiu tehnic, foisor de 16 m2 cu gratar cu lemne piscina exterioara incalzita cu centrala proprie cu gaz( 90mc si adancime 1,50-3,50 ) si zona de spatiu verde cu gazon si pomi fructiferi.vila Iancu Nicolae
living vila Iancu Nicolae
vila ina iancu Nicolae

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...