luni, 24 februarie 2014

Apartament Calea Victorie

Calea Victoriei vanzare apartament in apropiere de Universitate, apartamentul are o suprafata de 124mp, este situat la etajul 6 intr-un imobil de S+P+8 apartamentul  dispune de 4 camere decomandate, un hol mare cu acces catre camere, bucatarie cu loc de luat masa, baie, wc, debara si  2 balcoane. Apartamentul dispune de parchet masiv, aer conditionat, centrala termica, geamuri termopan. Apartamentul din Calea Victoriei in vecinatatea Ateneului Roman, dispune de acces facil catre mijloacelor de transport in comun, inclusiv metroul. Apartamentul se preteaza atat pentru locuit dar si pentru desfasurarea activitatii de office.

137,000 euro
  • Id: 224
  • Suprafata: 124
  • Dormitoare: 4
  • Camere: 6
  • Etaje: 6 din S+P+8
  • Anul constructiei: 1940
  • Vecinatati: Ateneul Roman, magazinul Muzica, academiei, teatrul Excelsior, hotel Novotel
apartament Calea Victoriei

schita apartament Victoriei

luni, 10 februarie 2014

Inchiriere vila Dorobanti

Dorobanti inchiriere vila dispusa pe D+P+1+M, are o suprafata construita de 450mp din care 350 mp este suprafata utila a proprietatii. Vila dispune de 7 camere, 5 dormitoare, bucatarie , 4 baii si 2 balcoane.
Vila se preteaza atat pentru locuinta cat si pentru birou. Vila din Dorobanti dispune de finisaje de lux, central termica proprie, calorifere de otel, izolatie termica  interior si exterior pentru a conferi confort viitorilor chiriasi. Vila dispune si de o curte proprie de 160 mp.
living vila Dorobanti


scara interioara Dorobanti

dormitor vila dorobanti

joi, 6 februarie 2014

Baneasa vanzare apartament 2 camere

Baneasa vanzare apartament 2 camere in Sisesti cu suprafata de 77mp. Apartamentul se afla in imobil nou, constructie 2013, dispune de living generos, domitor, baie si bucatarie. Apartamentul se vinde cu finisaje moderne, centrala termica de apartament, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior Pinum, usa metalica la intrare. Apartamentele se pot vinde cu loc de parcare daca se doreste.

La pretul apartase adauga TVA.


Id: 209
Suprafata: 77
Dormitoare: 1
Camere: 2
Etaje: D+P+5
Anul constructiei: 2013
Vecinatati: parc, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, centre SPA

58,000 euro

living apartamet Sisesti

apartament Baneasa 

living apartament 

living sisesti

luni, 3 februarie 2014

3 camere Baneasa

Baneasa vanzare apartamente 3 camere situat pe Sisesti. Apartamentele de vanzare  au suprafata construita 109 mp sau 124 mp, sunt decomandate, dispun de living , doua dormitoare , doua baii , bucatarie inchisa. Imobilul unde sunt amplasate apartamentele a fost terminta in anul 2013, dispune de acces stradal si vedere mixta.Apartamentele se vand la cheie cu finisaje moderne, centrala termica de apartament, aparate aer conditionat. Apartamentele sunt disponibile pentru mutare,  fiecare apartament poate dispune si de loc de parcare contra cost daca se doreste.


Id: 207
Suprafata: 109
Dormitoare: 3
Camere: 2
Etaje: Pdin D+P+5
Anul constructiei: 2013

Vecinatati: parc, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, centre SPA

85,000 euro + TVA

living apartament Baneasa

living Baneasa

apartament Baneasa

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...