duminică, 30 ianuarie 2011

Grile notariale 2011

Grile notariale 2011

Dupa o lunga perioada de timp in care evolutia preturilor proprietatilor tranzactionate pe piata imobiliara, era diferita de calculul notarilor ,  UNPR si-a actualizat grila notariala.
Mai jos, sunt prezentate grilele pentru Bucuresti si judetul Ilfov, pentru restul judetelor, va rog sa accesati link-ul urmator: grile notariale


Din pacate accesul la aceste grile notarile a fost pentru moment restrictionat.
Dar pentru cei interesati le gasiti aici

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Vila Complex Rezidential Baneasa Park

Vila inchiriere Baneasa, in Complexul Rezidential Baneasa Park, fiind dispusa pe P+1, cu o suprafata de construita de 480 mp.
Vila este compusa din 7 camere dispuse astfel: parterul este alcatuit din living, dining, bucatarie utilata si mobilata, garaj dublu, spalatorie, debara, terasa si baie. La etaj sunt 4 dormitoare cu bai proprii.
Suprafata totala a terenului este de 1100 mp, unde este amenajata o piscina 9 x 4.5m, restul reprezinta curtea amenajata cu gazon.

Pret Inchiriere 4800euro

fatada vila  & piscina cu curte Rezidential Park
living vila Rezidential Park

interior vila

joi, 27 ianuarie 2011

Vanzare vila Baneasa - Iancu Nicolae

Vanzare vila Iancu Nicolae, Baneasa  in apropiere de Gradina Zoologica, cu o suprafata construita la sol de 290 mp, suprafata utila a proprietatii fiind de 480 mp. Vila este dispusa pe P+M.
curte & fatada Iancu Nicolae

La parter sunt: living, dining, birou, dormitor, dormitor matrimonial cu baie si dressing propriu, bucatarie cu luminator natural, garajul de 2 masini, camera tehnica cu centrala si instalatia de tratare a apei, baie, grup sanitar aferent livingului, spatii depozitare si terasa, la etaj exista 3 dormitoare, baie, living si un spatiu neamenajat, dar care cu o investitie mica se poate transforma in dormitor cu baie proprie si terasa pe suprafata garajul de la parter.
Vila se vinde cu bucataria complet mobilata si utilata.
Terenul aferent este de 900 mp, in care sunt incluse partea din fata amenajata ca parcare pentru 4 masini si accesul la garaj, si partea din spate amenajata cu pomi si flori.
Accesul la proprietate se face pe un drum privat cu paza si bariera.

Pret vanzare : 690.000euro

living vedere terasa Iancu Nicolae
fatada vila si garaje Iancu Nicolae
terasa & curte Iancu Nicolae

luni, 24 ianuarie 2011

Apartament Iancu Nicolae Rovere

Apartament Iancu Nicolae, inchiriere apartament in Complexul rezidential Rovere, are o suprafata de 150 mp situat la etajul 1 din 3.
vedere piscina & imobil

Apartamentul de inchiriat este format din 3 camere: un living spatios, 2 dormitoare cu dressing propriu si baie, grup sanitar, bucatarie mobilata si utilata, cu acces in dining si o terasa de aproximativ 40 mp. Complexul este dotat cu loc de joaca pentru copii si 2 piscine, una pentru copii, iar cealalta pentru adulti.
Apartamentul dispune si de un loc de parcare la subsol, se inchiriaza mobilat Rovere si utilat.
Pret inchiriere 2500euro

vedere Imobil
curte 
dining & bucatarie  ROVERE

vineri, 21 ianuarie 2011

Vila pipera lac

Vila Pipera de vanzare, cu vedere la lac, situata intr-un condominium compus din 3 vile. Vila este dispusa pe parter si etaj, are o suprafata desfasurata de 275 mp si aproximativ 500 mp teren.
Parterul este alcatuit din living, bucatarie, dining, birou, hol, grup sanitar, dressing si terasa, iar etajul este alcatuit din 3 dormitoare spatioase cu baie proprie si dressing.
Curtea este amenajata, exista 3 locuri de parcare: 2 in curte si unul in lateral. 
Vila este amplasata intr-o zona in care exista gradinita, scoala si magazine.
Pret vanzare 500.000euro


living vila pipera
scara vila pipera
dormitor vila pipera
vila pipera 
curte vila pipera

joi, 20 ianuarie 2011

Inchiriere vila Baneasa ,

Vila de inchiriat in Baneasa, in spatele Antena 1, in apropiere de lac. Vila dispune de 5 camere, este dispusa pe parter si etaj.
Suprafata totala a vilei este de 200 mp, parterul este alcatuit din living, dining cu iesire pe terasa, bucatarie, baie si grup sanitar, iar la etaj exista 3 dormitoare, baie si 2 balcoane, podul fiind folosit pentru depozitare.
In curte se gaseste un garaj, se mai pot parca cu usurinta 2 masini.
Vila este complet mobilata si utilata.


Pret inchiriere :1950euro.
vedere lac


dining vila

dormitor vila

curte vila

marți, 18 ianuarie 2011

Teren industrial Odai

Vanzare teren Centura Odai, Ciupercarie, vanzare teren intravilan, 39000 mp, 100 m deschidere la Centura. Este localizat in zona mixta industriala / comert.
Terenul este ideal pentru un showroom si hala.


teren odaii

odaii industrial

centura odaii


duminică, 16 ianuarie 2011

Vanzare apartament Nord

Vanzare apartament lux Nord , Bucurestii Noi, Pajura, apartament 3 camere de vanzare in complex rezidential constructie 2008.
Apartamentul are o suprafata construita de 100 mp, este situat la etajul 3 din 6.
Apartamentul este complet mobilat si utilat high class. Dispune de un loc de parcare la subsolul imobilului.

Accesul se face usor, fiind la 5 minute de Piata Victoriei.
Se poate vinde mobilat sau nemobilat.

Pret vanzare 180.000euro
living apartament Pajura
birou apartament Pajura
fatada bloc 

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Vila Iancu Nicolae, Baneasa

Vila vanzare Iancu Nicolae, Pipera, vila de vanzare avand o suprafata construita de 400 mp dispusa pe subsol, parter, etaj si mansarda.
curte vila Iancu Nicolae

Parterul este alcatuit din living, dining, birou, bucatarie cu acces pe terasa si baie.
Etajul este compus din 3 dormitoare (dintre care unul matrimonial cu baie proprie) si 2 bai.
Mansarda este alcatuita din living si un dormitor, iar subsolul este compus din camera tehnica si alte 3 camere care folosesc pentru depozitare, sala fitness si o crama amenajata si utilata.
Living@dining Iancu Nicolae

Terenul aferent este de 633 mp, in care sunt amenajate aleea de acces la garaj, marginita de flori, si terasa.
Aceesul la proprietate se face pe un drum privat direct din Iancu Nicolae.
Vila se vinde complet mobilata si utilata
Crama iancu Nicolae
dormitor Iancu Nicolae


Pret vanzare 640.000 euro

vineri, 14 ianuarie 2011

Spatiu industrial odaii

Spatii industriale Centura Odai, spatii depozitare cu suprafete cuprinse intre 700 si 3800 mp, avand o inaltime de 8,5 m, acces la rampe de descarcare.
COMPLEX LOGISTIC

Pardoseala este din quartz, are o deschidere mare intre stalpi, se poate permite stocarea pe paleti, se asigura si incalzire pana la 20 grade Celsius.
Complexul logistic are paza asigurata 24/24, birouri clasa A+, in suprafata de 2000 mp.
Spatiul industrial dispune si de platforma betonata si de locuri de parcare.


HALA

BIROURI

miercuri, 12 ianuarie 2011

Vanzare vila Iancu Nicoale

Vila de vanzare Iancu Nicolae, Pipera, vila de vanzare dispusa pe S+P+1+M avand o suprafata construita de 420 mp. Vila este compusa la parter din living, birou, bucatarie, baie si garaj, etajul este alcatuit din 3 dormitoare din care unul este matrimonial si 2 bai, iar mansarda este open space, momentan fiind amenajata ca sala de fitness cu baie si sauna.
scara interioara Iancu Nicolae

Vila dispune de 500 mp de teren, din care 380 mp este suprafata libera de curte, in care este amenajata o piscina si o zona verde cu cativa pomi.

living & dining Iancu nicolae
Curte Iancu Nicolae

joi, 6 ianuarie 2011

Certificat energetic

Certificatul energetic al casei, obligatoriu si nu prea


Auditorii Energetici sustin ca pozitia notarilor, cum ca celebrul certificat energetic n-ar fi obligatoriu, este gresita si ilegala.  Notarii au decis, inca de anul trecut, ca certificatul energetic este doar optional la vanzarea sau inchirierea unei proprietati
Astfel, subliniaza Asociatia intr-o declaratie de presa, potrivit Hotararii nr. 335 a UNNPR, la art. 2, alineatul 2 se specifica: ”Cumparatorul sau chiriasul, dupa caz, consimt sa dobandeasca proprietatea sau folosinta imobilului respectiv, pe riscul lor, asumandu-si orice raspundere cu privire la efectele prin nedetinerea informatiilor cuprinse in continutul certificatului de performanta energetica a cladirii”.
certificat energeticIn opinia AAEC, UNNPR ofera solutii care instiga la comiterea unei ilegalitati si solicita Guvernului, si in special Ministerului Dezvoltarii, exprimarea unui punct de vedere clar si emiterea de urgenta a unui document legislativ care sa oblige la respectarea prevederilor europene.
De asemenea, Asociatia mai sustine ca unul dintre motivele care au dus la amanarea cu un an a introducerii obligativitatii certificatului energetic sustinut de UNNPR a fost ca insuficienta auditorilor energetici. Emilia-Cerna Mladin, presedintele AAEC spune ca in ultimul an, numarul auditorilor energetici acestora s-a dublat, ceea ce poate sustine activitatea de auditare a locuintelor. Sursa: Money.ro | 05.01.2011

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...