joi, 16 februarie 2017

Voluntari vanzare vila noua cu 5 camere

Daca iti doresti sa locuiesti intr-o casa noua, pozitionata in cea mai bine cotata zona a orasului Voluntari, iti propunem spre cumparare o proprietate in care s-a pus accent atat pe calitatea lucrarii cat si pe functionalitatea compartimentarii si a arhitecturii moderne.


Structurata pe parter si etaj, vila a fost edificata pe un teren in suprafata de 310 mp. Cu o suprafata desfasurata de 218 mp, a fost gandita ca o locuinta unifamiliala si prezinta urmatoarea compartimentare:


  • Parterul este compus din living cu bucatarie deschisa, ce poate fi inchisa dupa preferinte, o camera ce poate fi folosita ca birou sau dormitor, baie, camera tehnica a locuintei si casa scarii.

  • Etajul cuprinde 3 dormitoare din care, unul cu baie proprie si balcon, al doilea cu dressing si cel de-al treilea cu balcon. Ultimele 2 dormitoare sunt deservite de o baie amplasata pe holul etajului.

Proprietatea dispune de toate utilitatile: gaze, curent electric, apa si canalizare. Incalzirea se face prin intermediul centralei termice cu calorifere. Ferestrele sunt din tamplarie pvc cu geam termopan.


Vila se vinde la stadiul de glet, fara a avea in dotare greisa si faianta, parchetul, obiectele sanitatre si usile de interior.


Casa este amplasata in centrul orasului Voluntari foarte aproape de scoala, gradinita, parc, centre comerciale si mijloace de transport in comun



Voluntari vanzare vila noua cu 5 camere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...