joi, 11 august 2016

Vanzare apartament 4 camere spatios, Herastrau – Satul Francez

Avand o suprafata utila de aproape 150 mp, proprietatea uimeste prin suprafata si compartimentare. Livingul de 37 mp se impune prin mobilierul clasic ales cu grija si este impartit in zona de dining si zona de relaxare. Sistemul audio montat in aceasta incapere face ca experienta vizionarii unui film sa fie de cea mai buna calitate. Din living se face trecerea catre bucataria complet mobilata si utilata. Aceasta dispune de toate utilitatile necesare unui apartament modern.


Dormitoarele sunt bine compartimentate, legatura dintre acestea facandu-se prin holul de distributie de 12 mp. Fiecare dormitor are o tematica diferita – daca in primul te simti ca intr-o padure tropicala datorita dressingului si a culorii peretilor, cel de-al doilea iti da o stare de bine. Cel de-al treilea dormitor este mobilat astfel incat orice copil sa se simta in largul lui. Domitorul matrimonial impreuna cu dormitorul pentru copii dispun de bai proprii, iar accesul catre celalalt grup sanitar se face prin acelasi hol de distributie.


Zona in care este situat apartamentul este una extrem de linistita, aproape de parcul Herastrau si de Le Club. Imobilul, finalizat in 2007 de catre constructorul etalon din zona, este locuit integral si reprezinta una dintre principalele optiuni ale cumparatorilor din aceasta nisa.


Accesul catre parc, sala de fitness, scoala, restaurant este imediat iar catre zonele comerciale Promenada – Baneasa cat si catre statia de metrou Aurel Vlaicu se poate ajunge foarte rapid!


Proprietatea poate fi achizitionata complet mobilata si utilata eventual – un beneficiu major in vedere unei investitii cat si pentru o familie ce doreste optimizarea timpului de relocare.



Vanzare apartament 4 camere spatios, Herastrau – Satul Francez

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...